13 eves kamaszom ugy nez ki kiprobalta a cigit?
Kamasz lanyom egyik nap parfum felhoben uszva jott haza.Megszagoltam a kabatjat,cigiszagu volt mindenhol,amit a parfum nem nyom el.Kerdeztem tole es a leheletet is ellenoriztem.Nem ereztem a leheleten.
Azt mondta o nem cigizett.Egy haver cigizett.Kerdore vont,hogy ugye hiszel nekem?
Ketsegeket hagyott bennem.
Viszont egyik nap e cigi ures dobozt es toltot talaltam az egyik batyujaban....
Hogyan beszeljek vele errol?Mar tobb forumot olvastam de most ebben a helyzetben benne lenni egesz mas.Aki volt hasonlo szituban gyermekevel mit mondtatok neki?
Ugye tudod,hogy az Eciginek nem cigi szaga van?
Illetve soxor nincs is benne nikotin..Sosem értettem mit esznek rajta a gyerekek..(csak a felnőtteket utánozzák kb ízes párával inhalálnak.)Nem fog rá szokni,nem lesz baja szerintem 1év és kuka.
Nikotinoshoz meg elég nehéz hozzá jutni,úgy tudom azt már csak dohány boltban lehet szerezni...
Ha csak elírás és normál dobi cigi volt..ott se mindegy milyen cigi..újabban nem írják rá de ugye volt az erős meg a gyenge cigik..fehér - piros
Én első sorban arra lennék kíváncsi a helyedben ,hogy hogy került a gyerekhez a cigi?Igen tudom van ,hogy a dohány bolt előtt kuncsorognak a gyerekek ,hogy légyszi vegyél nekünk ezt meg azt...adok érte 300forintott meg ilyenek...és többnyire azt látom ,h mások is elküldik őket .."házi feladatott csinálni".
Ha rendszeresen cigihez tud jutni az nekem azt jelentené ,hogy rossz társaságba keveredett!Engem kifejezetten zavarna ,ha a 13éves gyerekem körül 18+ "gyerekek" lógnának... nagyon nem egy súlycsoport a két kategória.
én is kipróbáltam annyi idősen egy idő után rájöttem hogy hülyeség
pl haverom elmondta az egész világnak ezért eléggé megtuáltak az osztálytársaim
mindenki tanul a hibáján pl ha vért fog köhögni akkor rájön hogy baj van
en is kiprobaltam ennyi idosen, persze anyam kiakadt, aztan amikor latta, hogy nem szoktam ra, csak nagy ritkan bulikban ragyujtok (havi 1x), beken hagyott vele. elmondta hogy nem szeretne ha raszoknek, mert felti az egeszsegem, es nem adott ra penzt. azota sem szoktam ra, de azota is ragyujtok neha alkalmankent, anya is tud rola, nincs mit titkolni.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!