Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 eves kamaszom ugy nez ki...

13 eves kamaszom ugy nez ki kiprobalta a cigit?

Figyelt kérdés

Kamasz lanyom egyik nap parfum felhoben uszva jott haza.Megszagoltam a kabatjat,cigiszagu volt mindenhol,amit a parfum nem nyom el.Kerdeztem tole es a leheletet is ellenoriztem.Nem ereztem a leheleten.

Azt mondta o nem cigizett.Egy haver cigizett.Kerdore vont,hogy ugye hiszel nekem?

Ketsegeket hagyott bennem.

Viszont egyik nap e cigi ures dobozt es toltot talaltam az egyik batyujaban....

Hogyan beszeljek vele errol?Mar tobb forumot olvastam de most ebben a helyzetben benne lenni egesz mas.Aki volt hasonlo szituban gyermekevel mit mondtatok neki?

2020. nov. 30. 01:48
1 2
 1/14 anonim válasza:
86%
Mondd csak, szerinted miért akarta eltitkolni, hogy dohányzik? És hogyan reagálna, ha megtudná, hogy átnézted a holmiját hogy megtaláld a cigis dobozt? Gondolkozz el ezen.
2020. nov. 30. 03:37
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Tiltsd csak, kérd szàmon.

Annàl jobban fogja csinàlni.

Ha kipróbálta, na bumm.

Ez nem jelenti azt hogy rà is szokik.

De ha igen, akkor se illegális dolgot csinàl.

Egyébként lehet tényleg csak valaki a tàrsaságban cigizett.

Nem füvezik, nem szúrja magàt.

2020. nov. 30. 03:59
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Az én férjem 12 tette le a cigit, ezen mai napon röhögök kínomban.

Nem jelenti azt hogy cigizni fog egész eletében.

A kölyköket nem érdekli az egészsegük, viszont nem fizetném ezt az új hobbiját. Nem pénzt kapna hanem pl ha ruha kell neki, megvenném amit szeretne, vags ha kajára kell, vennék neki kaját. Annyira szorítanám le az extra pénzét amennyire lehet, és amikor már fáj azt a keveset erre költeni, leszokik. Vagy nem.

Ne túrkálj! Kell a magánszféra.

2020. nov. 30. 08:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen*
2020. nov. 30. 08:33
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Én meg kb akkor kóstoltam meg a sört. És? A citromost még úgy kb szeretem, de a rendeset még most se.

Azzal nincs baj, ha kipróbálja, csak többször ne csinálja.

2020. nov. 30. 10:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is 13 éves voltam, amikor kipróbáltam a cigit. Mondjuk én soha nem szoktam rá, de kb 16-17 éves koromig volt menő bulikban cigizni. Most már ki nem állhatom a szagát...

Amúgy nekem a szüleim ez a “ha megtiltom, akkor csakazért is csinálni fogja” elv alapján mindig azt mondták nekem, hogy ha kiszeretném próbálni a cigit, szóljak és vesznek nekem egy dobozzal, csak otthon ne csináljam.

Úgyhogy esetleg kipróbálhatnál valami hasonló taktikát. Szerintem ne beszélj vele egyáltalán arról, hogy mit találál nála.

A másik meg az, hogy nagyon nem szép dolog tőled a cuccai között túrkálni. Ezzel csak azt fogod elérni, hogy egyáltalán nem fog megbízni benned.

Inkább, úgy kezd el vele a beszélgetest, hogy érezted rajta múltkor a cigi szagot és meglepődtél, hogy a barátai már cigiznek, vagy kiprobálták a cigit. Esetleg megkérdezheted, hogy ő mit gondol erről. Elmesélheted, hogy te mikor próbáltad ki először. Így sokkal többet fogsz kiszedni belőle, mint ha kihallgatod, tiltod, leszidod, stb.

2020. nov. 30. 11:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne matass a cuccai között
2020. nov. 30. 14:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 évesen szóltam az anyukámnak, hogy ki akarom próbálni. Kért a kollégájától két szálat. A szeme előtt próbáltam ki. Feltakaritottuk a hányásomat. Nem szoktam rá. De még mindig jó a kapcsolatunk az anyukámmal.
2020. nov. 30. 19:08
 9/14 anonim válasza:
100%
Te mit próbálták ki fiatalon?Lehet most pironodsz?😁
2020. dec. 1. 16:32
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 16 lesz a lányom. Biztosan nem csinálnám ezt ha érezném rajta. Szerintem ez nem jo hozzáállás.

Lehetett tényleg a havertol cigiszagú. Lehet kiprobálta és akkor mi van.

Én is te is ezt csináltuk fiatalon..

2020. dec. 2. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!