Te elmondanátok otthon, hogy kipróbáltátok a füvet?
Nem élek ilyesmivel:) 16 éves vagyok. (Azért tettem föl a kérdést, mivel hiába van jó kapcsolatom szüleimmel, azt, hogy rendszeresen dohányzom még mindig titkolom... És két napja egy buliban ott volt egy füves cigi, bár visszautasítottam, de azóta is ezen gondolkozom...)
Azért nem próbáltam ki, mert félek nem lenne jó dolog, és viszont következményei lehetnek, ha meg itthon megtudják/elmondom, abból más következmények is lehetnek, pl korlátozva leszek, bizalmatlanság, és nem akarom ezzel eljátszani a bizalmukat...
Esetemben nem feltételes módról beszélünk, és nem is csak egyszeri alkalomról, de nem, nem mondom/mondanám el. Esetleg kb 10-20 év múlva :D
Azért nem, mert a szüleim azt hiszik, hogy a fű is valami komoly drog, és elég nagy botrányt csapnának valószínűleg.
tedd le a cigit
persze úgy sem fogod
de most még 16 évesen végleg meg tudsz tőle szabadulni
később már nem, 30-40 évesen max mondogatod, de nem fogsz tudni leszokni soha
Bocs, nem engem kérdezel, mert én szülő vagyok, de azért leírom, mit gondolok.
Én örülnék neki, ha elmondaná a gyerekem. Főképp azért, mert nem tartom egy „ördögtől való” dolognak, sőt, elég sokat tudok, tapasztaltam drogtémában, és jobb lenne, ha elmondhatnám a véleményemet (amit nem a Nők Lapjából szedtem :)).
A fentiekkel ellentétben én annó nem mondtam el a szüleimnek, igaz, csak 20 éves korom körül próbáltam ki, tehát már felnőtt voltam. Viszont tudtam, hogy nekik lila dunsztjuk sincs róla, így nem kívántam azzal hergelni őket, hogy elhiggyék, ettől heroinista leszek (ahogy sok idióta cikkben olvasni).
Persze jó kérdés, egy gyerek tudhatja-e, hogy a szülei hogyan állnak az ilyen témához… azt hiszem, igen, ha jó fejek, általában nyitottak, akkor nincs gond.
szerintem nem vagy szarkupac
én egyébként simán elmondanám, de csak amiatt, mert nem lenne belőle óriási hiszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!