Ha a 16 éves lányotok azt mondana, hogy csak kipróbálta
a terhességi tesztet, elhinnétek?
Igazából ha negatív, akkor nincs baj. Minden esetre erős gyanú, hogy valószínű terhességet érzett, hisz nincs benne semmi érdekes, hogy ki keljen csak úgy próbálni
2020. aug. 29. 13:54
Nem hinném el. A másik lányod bunkon viselkedik. Semmi különleges nincs abban, hogy egy 16 éves lány szexel. Viszont, a helyedben beszélgetnék vele az óvszerről és vennék is neki néhány csomaggal.
2020. aug. 29. 13:55
Látod, ezért kellett kiskorától kezdve nevelni a gyereket, és barátnős anyukának lenni, hogy képes legyen veled mindent megosztani őszintén. A felnőtt terhes lányodnak meg nem kell játszania az eszét, hogyha 16 éves húga szexelt már, akkor mi van? Nővére biztos féltékeny a húgára, mert a húga hamarabb kezdte el, meg tutira nővérének nehezebben jött össze a gyerek. Örülj neki, hogy nem terhes a lányod és álljál az ő pártjára, hogy nem zavar, hogy szexelt már, és beszéljél neki a védekezésről, kérdezd ki.
2020. aug. 29. 13:59
Kipróbálta... Ezt a szöveget...
Nem hinném el neki. Emberek nem szoktam csak úgy terhességi teszteket kipróbálni hobbiból.
Egyébként miért is kutatsz a szobájában? Írtál valami bizalomról közted, meg a lányod között.
Ha most arról van szó, hogy lefeküdt valakivel és ezért vagy csalódott, akkor ne legyél az,ne csináljatok belőle hatalmas drámát. A lányok 16 év körül szokták elveszíteni a szüzességüket, ez nem szokatlan. Nem kell ezen meglepődni és nem is kell elítélni a lányodat, mert fiúzik. Beszélj vele a védekezés fontosságáról, a fogamzásgátlasi lehetőségekről, nemi betegségek kockázatairól és nyugodj meg. Az élet ilyen
2020. aug. 29. 14:00
5/51 A kérdező kommentje:
3-mas te mit találgatsz a nagyobb lányomra? Senki nem jatsza az eszét és biztos nem a boldog felnőtt lányom lesz féltékeny a kis húgára. Es képzeld elsőre összejött nekik a férjével. Azért mondta el fűnek fának a húgát, mert a szemembe hazudott nekem a 16 éves lányom és csak akkor mondta el az igazat hogy az övé, mikor mondtam neki, hogy rájöttem valahonnét. Na hagyjuk már ezeket a hülyeségeket. Szerintem még te vagy féltékeny a felnőtt lányomra, de most nem is öbölt itt a téma.
6/51 A kérdező kommentje:
4es én tudom hogy már nem szűz. És ezerszer beszéltem vele a védekezésről. Nem az a baj, jogy nem szűz, hanem az, hogy hazudott nekem és most már azt sem tudom, hogy mibe hazudik még nekem. És nem kutattam a szobájában, meg akartam mutatni a nagyobbik lányomnak, hogy milyen új nadrágot vett a húga.
Ne védd már a felnőtt lányodat!
1. Nem az ő dolga
2. Mégis mi a fszt képzel magáról,hogy a saját húgát elmondja fűnek fának?!
És te még véded a felnőtt terhes lányodat.
Eszem megáll.
2020. aug. 29. 14:07
Egyrészt a felnőtt lányod miért tud az egész sztoriról..
Én ezek után nem igazán bíznék benned.. és a tesómban is csalódnék.
Szerintem ha eddig nem voltatok, akkor menjetek el nőgyógyászhoz, majd vegyél egy csomag óvszert neki.
Annyit mondanék mellette, hogy ha akar beszél róla, de az ő dolga.
Egy kérésem van, hogy ezentúl úgy szexeljenek, hogy ne kelljen tesztelgetni.
2020. aug. 29. 14:09
7, nyugi, ő a terhes nővér, nem az anya
2020. aug. 29. 14:09
10/51 A kérdező kommentje:
A lányom dolga is, mivel ő a keresztanyja. Azért beszelt csúnyán a húgával, mert hazudott nekem, se te utolsó akkor biztos jó neven veszed ha hazudoznak neked...
További kérdések: