Ha a 16 éves lányotok azt mondana, hogy csak kipróbálta a terhességi tesztet, elhinnétek?
4-es vagyok.
Akkor kint virított az asztal közepén a terhességi teszt vagy mi?
Mondom, ne sérülj be ennyire. Te sohase hazudtál anyukádnak, apukádnak? Minden gyerek, tini hazudik időnként.
Ha azt akarod, hogy szakadék legyen közted és a lányod között, akkor haragudj rá és sopánkodj, hogy nem szólt a tesztről, de mire jó ez? Megéri nektek? Ha nem terhes, akkor örülj neki és kész.
Attól, hogy csinált tesztet még nem jelenti azt, hogy nem védekezik. Késett, megijedt tesztelt és ennyi.
Az sem mindegy te hogyan hoztad fel neki a témát, lehet megijedt.
A nagyobbik sem felnőtt hiàba vállal gyereket, milyen ember az aki kitálalja az otthoni szennyest? Az hogy a férjével megbeszéli oké, de mi köze másnak ahhoz hogy a húga hazudik e a lányànak vagy sem.
"A lányom dolga is, mivel ő a keresztanyja."
1. Elvileg két lányod van.
2. A keresztanyaságnak már ilyen jogai vannak?
"Azért beszelt csúnyán a húgával, mert hazudott nekem, se te utolsó akkor biztos jó neven veszed ha hazudoznak neked..."
NEKED hazudott,és NEM NEKI!
Egyébként én is megértem a kisebbik lányodat,én is hazudtam volna.
Hogy viselkedhet így egy anyuka...
Miert olyan nagy bun, hogy nem szamolt be rola?
Ha pozitiv lett volna a teszt, azt biztos elmondta volna neked, ha olyan jo a kapcsolatotok..
Az meg hogy az idosebb lanyod igy kiakadt ra az tulzas, semmi koze hozza, felnott no, a leirtak alapjan ferje van, kulon el jon a pici is, hat akkir foglalkozzon mar a sajat kis eletevel.
Meg az azert leszurheto, hogy milyen vaskalapos vagy, es ki a kedvenced..Eleve egy 16 evesrol van szo, ilyen korban a legsebezhetobbek a fiatalok, te meg igy allsz hozza?
sajnalom szegeny lanyt
Es most akadj ki ram is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!