Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a 16 éves lányotok azt...

Ha a 16 éves lányotok azt mondana, hogy csak kipróbálta a terhességi tesztet, elhinnétek?

Figyelt kérdés
16 éves lányom szobájában találtam két negatív terhességi tesztet. Először tagadta, hogy az övé, azt mondta, hogy a barátnőjéé de aztán mikor mondtam neki, hogy megtudtam, hogy az övé, akkor bevallotta. Állítólag csak kipróbálta. Elhinnétek neki vagy sem? Nem így ismerem a lányomat, eddig mindent elmondott, megbíztam benne de most már nem tudom mit higyjek. A felnőtt terhes lányom kifordult magából és fűnek fának elmondta a 16 éves húgát. A 16 éves lányom aztán elsírta magát. Én meg már azt se tudom mit higyjek és mit ne.
2020. aug. 29. 13:51
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
0%

De könyörgöm

Valamitől megijedt hogy rájössz

Szerintetek egy csaj miért mondja hogy a barátnőéé?

Anya: kicsim mi ez a teszt az asztalon??

Lány:jaaa az aa..BARÁTNŐMÉ,ja. az övé..

Anya:kicsim megtudtam hogy a tiéd a terhességi teszt,miért hazudtál?

Lány:ja hát én csak kipróbáltam..

2020. dec. 10. 20:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!