Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valakinek hasonló helyzet?...

Valakinek hasonló helyzet? Mit lehet tenni? 16/L

Figyelt kérdés

Sziasztok az a bajom hogy az édeanyám úgy kezel mint egy 10 évest nemrég lakunk együtt ... eddig édeapámmal laktam 3-16 éves korig aztán mikor 3 éves voltam mikor elváltak . Szóval nemrég nála lakom úgyérzem hogy lelkiismeretfurdalása van amiért eddig nemvolt velem ..de ezzel csak az a baj hogy most próbálja ezeket a dolgokat pótólni. Az egyik az volt hogy az eddigi ruháimat kidobálta, elajándékozta mert szerinte nem ennyi idős gyereknek valók mondta, majd mi együtt vásárolunk. Takko és C&A -s kislány ruhatáram lett-.- arról nemis beszélve hogy tiltja a melltartóhordást pedig 75/C -s mellméretem van. Tiltja a sminket a hajvasalást a parfümöt, borotválást és a tampont. (Meglepődőtt mikor elmondtam hogymár menstruálok...X() ott szaladt el vele igen a ló mikor rávette a 23 éves barátom hogy szakítson velem.

És ebből ő azt szürte le hogy rossz társaságban vagyok és ezért új "barátnőket" szerzett nekem aki a bnői lányai ilyen 11-13 évesek. Betelt a phár nálam leültem vele beszélni hogy " Nemcsinálhatod ezt velem aztszeretnéd hogy visszakölötözzek" Erre ő hogy teljesen megért engem hogy idősebb akarok lenni...ebben a korban ez normális.

Valaki esetleg voltmár hasonló helyzetben hogyann tudnám neki elmagyarázni hogy amit ccsinál azmár nevetséges...Nemszeretnném megbántani mert rendes és nagyon kedves velem sose kiabál ...

Köszi a válaszkoat egy 16 éves csaj...

2010. aug. 11. 13:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Olvasd el a Carriet Stephen Kingtől.

Tudom hogy nem ezt irtad de abban volt, hogy az anya elverte a gyerekét, mert szerinte csak azok menstruálnak, aki vétkeztekO.o

2010. aug. 16. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!