Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek elengedjem a 13...

Szerintetek elengedjem a 13 éves lányomat vizipipázni a barátaival?

Figyelt kérdés

A lányom ma azzal állt elém, hogy pénteken elmennének néhány osztálytársával és azok barátaival vizipipázni a szomszéd városba. Már ez se annyira tetszik, viszont ott van még az, hogy nem tudnának hazajönni, hanem egy fiúbarátjuknál aludnának.

Először nem akartam elhinni, hogy a többieket elengedték, ezért felhívtam az egyik lány anyját és ő teljesen természetesen mondta, hogy nekem is el kéne engedni. Szilárdan meg voltam győzödve arról az elején, hogy nem megy sehova, de így már elbizonytalanodtam.

A gyerekek 13-15 évesek.

2020. okt. 21. 21:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
Azért megengedni valamit, ami hülyeség, mert " akkor megoldja másképp" gyávaság. Ahhoz azért rengeteg hazugság, szülői oda-nemfigyelés kell, hogy ilyeneket csináljon, mert kell hely, idő, szervezés. Én tudom, hogy hol van a gyerekem, kikkel és ott mit csinál, főleg ha csak 13 éves. Nyilván, ha nagyobb, nem megyek az agyára, de egy 13 éves még GYEREK.
2020. okt. 21. 22:30
 12/28 anonim ***** válasza:
25%

9es,nekem nem oszt nem szoroz.

Én a saját tinikoromra gondolok. KB 16 évesek voltunk azok ugyanúgy ittak, cigiztek akiknek otthon tiltották.

Itt még csak nem is cigiről van szó.

De még lehet nézni hány olyan kislány esik teherbe akit 6 lóval akarnak otthon őrizni.

Lényeg hogy a tiltàs sosem megoldàs. Lehet beszélgetni, elnagtarázni.de az nem egyenlő a tiltàssal.

2020. okt. 21. 22:46
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

"Én a saját tinikoromra gondolok. KB 16 évesek voltunk azok ugyanúgy ittak, cigiztek akiknek otthon tiltották."

Engem tiltottak, nem tettem. Mondjuk egyetértettem vele, hogy ilyeneket csinálni igénytelenség, minden korban.

2020. okt. 21. 22:47
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
Egy pillanatra sem merülne fel bennem hogy elmehet
2020. okt. 21. 22:55
 15/28 Derjaderja ***** válasza:
92%
A tiltás beszélgetés es elmagyarázás formájában valósuljon meg, de nem gondoltam volna, hogy ez kérdéses.
2020. okt. 21. 23:06
 16/28 anonim ***** válasza:
78%

Lehet maradi vagyok, de mégis 13 évesen engeditek a vizipipát? Meg, hogy egy olyannál aludjon akinek a szüleit sem ismered?

Olyan fejmosást kapna a gyerekem, ha ilyet akarna, hogy megemlegetné.

2020. okt. 21. 23:51
 17/28 anonim ***** válasza:
80%
Szo sem lehet rola. Sem a vizipipa, sem az ottalvas, kulon-kulon sem.
2020. okt. 22. 05:46
 18/28 anonim ***** válasza:
92%
Az én édesanyám annak idején nagyon egyszerűen megoldotta. Soha nem érdekelte, hogy másoknak mit lehet. Pl. Elengedett 10-ig egy házi buliba egy másik város részbe 13-14 évesen. Amikor eljött az idő, hogy indulni kellene haza, felhívtam, hogy maradnék még egy órát, mert a többiek is kb akkor mennek haza, én pedig “félek” egyedül elindulni... semmi gond nem volt. Fogta magát, eljött értem kocsival. 😃 Ha azt mondta 10 óra, 10 óra.. soha többet nem próbáltam kijátszani.
2020. okt. 22. 07:35
 19/28 anonim ***** válasza:
89%
Biztos nem engedném.
2020. okt. 22. 07:49
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
Bár én vizipipáztam már 13 évesen, mondjuk férfi vagyok, de biztos nem szeretném hogy a gyerekem ilyenbe vegyen részt.
2020. okt. 22. 08:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!