Milyen lesz/van? (nektek)
Szóval lényeg az,hogy én oldaltáskát szeretnék,mert attól kevésbé fáj a vállam,mint a rendes táskától(iskolatáskára gondolok).Buszozni fogok sokat,és hát oldaltáskával szerintem könnyebb bánni.
Nektek milyen van,vagy milyet szeretnétek a következő tanévre??Mennyibe került,hol vettétek?Vagy épp mennyiért néztetek ki?
Nekem ilyen van:)))
Louis vuitton fox tail,gyönyörű,imádom,énis most kaptam,anyukámtól!:) De már alig várom hogy használhassam.
15|L
Szia!!!
Én most leszek 6.-os nekem már 5.-ben is oldaltáskám volt! Nem fájt se a válam se a hátam semmmim...! Az enyém kék és asszem 4200 ft volt! Mi ezt itt a mi városunkban(Kiskunfélegyházán) vettük de gondolom lehet kapni Budmil boltokban is, mert az enyém budmil! És 1 év alatt semmi baja nme lett tehát még legalább 1-2 évis használhatom!
11/L
5-6dikban oldal táskám volt mert az "menő" és eggyáltalán nem birtam :S nehéz volt és kényelmetlen
7-8-at hátitáskával vittem végig.
semmi bajom nemvolt. kibirtam :D
9dikre most DC hátitáskát vettünk :D
Szerintem a hátitáska jobb mint a válltáska. Kényelmesebb :D
[link] nekem ilyen van, tegnap vettük xD Szegeden a Szeged Plazaban, azon belül a Budmil "márkaüzletében" vettük. 6.990ft volt. Szerintem ennyit megért :)
5.-ben és 6.-ban egy rózsaszín-bordó noname táskám volt. Nagyon szeret[t]em, csak már rossz a cipzárja, pár "kedves" osztálytársam flomaszterrel festett rá pár csíkot amit nem lehet kimosni, stb... :S
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!