Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen lesz/van? (nektek)

Milyen lesz/van? (nektek)

Figyelt kérdés

Szóval lényeg az,hogy én oldaltáskát szeretnék,mert attól kevésbé fáj a vállam,mint a rendes táskától(iskolatáskára gondolok).Buszozni fogok sokat,és hát oldaltáskával szerintem könnyebb bánni.

Nektek milyen van,vagy milyet szeretnétek a következő tanévre??Mennyibe került,hol vettétek?Vagy épp mennyiért néztetek ki?

2010. aug. 8. 18:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:D:D még válaszokat:D ne kíméljetek xD
2010. aug. 8. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen van:)))

[link]

Louis vuitton fox tail,gyönyörű,imádom,énis most kaptam,anyukámtól!:) De már alig várom hogy használhassam.

15|L

2010. aug. 8. 23:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!!

Én most leszek 6.-os nekem már 5.-ben is oldaltáskám volt! Nem fájt se a válam se a hátam semmmim...! Az enyém kék és asszem 4200 ft volt! Mi ezt itt a mi városunkban(Kiskunfélegyházán) vettük de gondolom lehet kapni Budmil boltokban is, mert az enyém budmil! És 1 év alatt semmi baja nme lett tehát még legalább 1-2 évis használhatom!

11/L

2010. aug. 9. 08:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Az enyém is Budmil volt,de sajnos szétszakadt az oldala a nagy terheléstől.Nem az egész oldala,csak felül(ahol be kell csukni a táskát).
2010. aug. 9. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

5-6dikban oldal táskám volt mert az "menő" és eggyáltalán nem birtam :S nehéz volt és kényelmetlen

7-8-at hátitáskával vittem végig.

semmi bajom nemvolt. kibirtam :D

9dikre most DC hátitáskát vettünk :D

2010. aug. 9. 19:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én most vettem újat (a tavalyi oldaltáska iszonyú volt ) pink-fekete, Puma (playersroom-ban vettem) És tök jó
2010. aug. 10. 18:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az oldaltáskától barátnőm olyan "ferde" lett, hogy nem tud semmit csinálni a vállával.
2010. aug. 10. 20:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Ezt fejtsd ki majd,ha ráérsz,légyszives..nem igazán értem ezt a "vállal semmit se csinálás"-t..
2010. aug. 11. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Semiképp se vegyél oldaltáskát,mert naon elhúzza a vállad és sok bajod lesz vele.A rendes iskola táska sokkal jobb,mert eloszlik a súly.Amúgy mi is Budmil táskát vettünk és nekem 3 évig kitartott és végig buszoztam vele.
2010. aug. 12. 10:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a hátitáska jobb mint a válltáska. Kényelmesebb :D

[link] nekem ilyen van, tegnap vettük xD Szegeden a Szeged Plazaban, azon belül a Budmil "márkaüzletében" vettük. 6.990ft volt. Szerintem ennyit megért :)

5.-ben és 6.-ban egy rózsaszín-bordó noname táskám volt. Nagyon szeret[t]em, csak már rossz a cipzárja, pár "kedves" osztálytársam flomaszterrel festett rá pár csíkot amit nem lehet kimosni, stb... :S

13/L

2010. aug. 29. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!