Szerintetek mi lesz?
Szerintetek mi lesz?
Semmi. Mi köze a szomszédnak ahhoz, hogy anyukád egyedül hagy otthon? Elég nagy vagy már.
Szerintem nem csinálnak majd semmit. Főleg, hogy nem gyerekkorú, hanem fiatalkorú vagy.
Én is egyedül szoktam lenni itthon, de én már úgy 7-8 éves korom óta, addig a nagymamám vigyázott rám, ha a szüleim nem voltak itthon. Most is épp egyedül vagyok :S Mondjuk én utálok egyedül lenni de ezvan.
14/L
Ha már ilyen ,,segítőkész" a szomszéd, vigyázzanak ők rád. Emberiességből. Amúgy anyád nem jókedvében hagy otthon, hanem mert az élet így hozta, hogy muszáj. Mert a mi országunkban támogatják a családokat, tudod? Hogy hogy? Hát így. Hogy éhbérért az ember 10-12-14 órákat dolgozik, közbe meg nem tudja a gyerekét nevelni.
Hát becsüld szegény anyukádat, magadat is tiszteld meg azzal, hogy tanulsz, segítesz neki. És tanulj, tanulj, tanulj, hogy ne kerülj a perifériára! Ezt akarják ezek. Elitképzés folyik ebben az országban, a mi rovásunkra.
Az utolsó válaszadóval 100%-ban egyetértek.
Sőt mindenkivel.
Nem azért de én 10 éves korom óta minden egyes nap keresztül buszoztam az egész várost, hogy hazaérjek egyedül voltam otthon és majdnemhogy szín ötös tanuló voltam/vagyok
Próbálkoztam "sütögetni". Kutyákat egyedül vittem sétáltatni ki a tavakra, ami kb 1-2 km-re volt tőlünk.
És lás csodát normális emberi lény vagyok.
Anyukád minden szívbaj nélkül otthon hagyhat.:)
Szomszédnak meg kicsit sok a szabadideje nem gondoljátok??:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!