Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most randi lesz vagy csak...

Ez most randi lesz vagy csak simán elmegyünk valahova?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam(akibe 2.-os korom óta szerelmes vagyok...:$) megkérdezte ma tőlem,hogy mit csinálok szombaton.Mondtam,hogy semmi különöset,otthon leszek.

Ő mondta erre,hogy akkor feldobná egy kicsit a hétvégémet és elmehetnénk moziba,pizzázni meg még valahova,mert a szülei nem lesznek itthon,rossz idő is lesz,így nem tud kimenni a parkba(bmx-es) és gondolta eltölthetnénk egy napot együtt...

Én csak hirtelen rá vágtam,hogy "Oké,mehetünk.",nem is tudtam hirtelen,hogy mit kéne rá mondanom.

Azután jöttek a haverjai és nem tudtunk sokat beszélgetni.

Ez most randi lesz vagy csak simán unatkozik és társaság kell neki?

De ha társaság kellene neki,akkor nem értem,hogy miért engem hívott,mert elég népszerű srác (több,5 ezer facebook ismerőse van...) és velem csak mostanában lett jóban,az utóbbi pár hétben,előtte kb. olyanok voltunk,mint tűz és víz,szinte csak az osztályban találkoztunk,de most meg minden délután ott vagyok náluk vagy Ő nálunk...De viszont tudom róla,hogy már sok barátnője volt és szereti hülyíteni a lányokat.

Pl. van egy osztálytársunk,akit mindig ölelget(mostanában már ritkábban) és kérdeztem a sráctól,hogy akkor most bejön-e neki a lány,de erre mondta,hogy "Nem,csak jó szórakozni vele."

Nem tudom,hogy ez most mi lesz...:S

Szerintetek ez most mi?

L 14

2011. okt. 12. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hmm:D szerintem csak szórakozni akár veled.:/ kezeld úgy mintha egy haver lenne és ne mutasd neki, hogy tetszik neked. Vigyázz nehogy elszédítsen, mert pórul jársz :) ne legyél könnyen megkapható:) 14/L
2011. okt. 12. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Beképzelt egy majom lehet, akinek 5ezer ismerőse van, az hazudik, ha azt állitja, hogy minegyikkel valóban ismeretségi viszonyban van és beszélget velük.

Innentől kezdve pedig előitéletessé váltam, és az a véleményem, hogy elhívott, mert még nem próbált fel, és hiányzol a trófeák közül.

És nem szeret téged sem, csak "jó szórakozni veled/rajtad"

2011. okt. 12. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre gyanús, vigyázz magadra, féltünk :)
2011. okt. 12. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem menj el vele, de ne add a könnyen kaphatót. tettesd azt mintha csak haverként tekintenél rá, gondolom te sem szeretnéd h átverjen..
2011. okt. 13. 16:00
 5/6 anonim válasza:
Szerintem több van mint barátság az ő részéről csak még nem biztos annyira benne. Sok sikert!
2011. okt. 14. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. Jujjj majd írd le mi volt:D
2011. okt. 17. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!