Ez most randi lesz vagy csak simán elmegyünk valahova?
Az egyik osztálytársam(akibe 2.-os korom óta szerelmes vagyok...:$) megkérdezte ma tőlem,hogy mit csinálok szombaton.Mondtam,hogy semmi különöset,otthon leszek.
Ő mondta erre,hogy akkor feldobná egy kicsit a hétvégémet és elmehetnénk moziba,pizzázni meg még valahova,mert a szülei nem lesznek itthon,rossz idő is lesz,így nem tud kimenni a parkba(bmx-es) és gondolta eltölthetnénk egy napot együtt...
Én csak hirtelen rá vágtam,hogy "Oké,mehetünk.",nem is tudtam hirtelen,hogy mit kéne rá mondanom.
Azután jöttek a haverjai és nem tudtunk sokat beszélgetni.
Ez most randi lesz vagy csak simán unatkozik és társaság kell neki?
De ha társaság kellene neki,akkor nem értem,hogy miért engem hívott,mert elég népszerű srác (több,5 ezer facebook ismerőse van...) és velem csak mostanában lett jóban,az utóbbi pár hétben,előtte kb. olyanok voltunk,mint tűz és víz,szinte csak az osztályban találkoztunk,de most meg minden délután ott vagyok náluk vagy Ő nálunk...De viszont tudom róla,hogy már sok barátnője volt és szereti hülyíteni a lányokat.
Pl. van egy osztálytársunk,akit mindig ölelget(mostanában már ritkábban) és kérdeztem a sráctól,hogy akkor most bejön-e neki a lány,de erre mondta,hogy "Nem,csak jó szórakozni vele."
Nem tudom,hogy ez most mi lesz...:S
Szerintetek ez most mi?
L 14
Beképzelt egy majom lehet, akinek 5ezer ismerőse van, az hazudik, ha azt állitja, hogy minegyikkel valóban ismeretségi viszonyban van és beszélget velük.
Innentől kezdve pedig előitéletessé váltam, és az a véleményem, hogy elhívott, mert még nem próbált fel, és hiányzol a trófeák közül.
És nem szeret téged sem, csak "jó szórakozni veled/rajtad"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!