Milyen lesz/van? (nektek)
Szóval lényeg az,hogy én oldaltáskát szeretnék,mert attól kevésbé fáj a vállam,mint a rendes táskától(iskolatáskára gondolok).Buszozni fogok sokat,és hát oldaltáskával szerintem könnyebb bánni.
Nektek milyen van,vagy milyet szeretnétek a következő tanévre??Mennyibe került,hol vettétek?Vagy épp mennyiért néztetek ki?
Hidd el, a sima táska ezerszer jobb! Én már az ötödik tanévet sem bírtam vele! Pedig én is buszoztam, héveztem !
Am mi a Budmilban vettük, mert az mégiscsak márka, és nagyon kényelmes volt nekem elötte az elözö Budmil tatyó.
Szval ha mégis azt veszel, akkor valami márkásat. Nekem 10.000ft volt. Amúgy meg gerinc ferdülést okoz a válltáska.Akár menő, akár nem (: 13/L
Fekete/szürke PUMA hátizsák. 4000-ért vettük a Tecsóban. :D Az oldaltáskától fáj a hátam, ráadásul gerincferdülést lehet kapni. És a hátizsák kényelmesebb.
15/l
Nekem van sima fila iskolatáskám és budmil oldaltáskám is.
Amikor sok cuccom van,akkor a filát viszem,mert az oldaltáskától fáj a vállam és tényleg gerincferdülést okozhat.
Az a lényeg,hogy ha ilyet veszel akkor legyen tartása a táskának és előny,ha a pántjánál van ilyen nemtudom micsoda,amit lehet húzogatni és ott lesz,ahol a vállad van és nem nyomja a pánt.
Egyébként én is buszoztam (csak a városban) és az odlaltáskával rossz volt.Vagyis nekem a sima iskolatáskával is rossz volt buszozni,de ez még mindig jobb volt,mint esőben,szélben,hóban,jégben,hidegben gyalogolni fél órát.Azért volt rossz,mert a sulis járat jött reggel és volt 5-6 megálló addig,amíg én le nem szálltam,én a 2-3. megállóban szálltam fel (nem tudom pontosan hanyadik) és itt szálltunk fel a legtöbben.Amikor innen elindultunk már tömve volt a busz és rendszerint álltam,lökdösték egymást és ááá nagyon sz*r volt,de igazából mindkét táskával mert a hátinál necces volt h vkit megütök vele ahogy megfordulok a másik meg leesett a vállamról...
15/L
ilyet vettem az árkádban(yellow kangroo)10000volt,csak feketébe.én is azért szerettem volna oldaltáskát,mert jövőre a fél várost befogom járni reggel,mire bejutok a suliba.szerintem nem fogom megbánni :)
13/L
szerintem az oldaltáska jobb, kényelmesebben elfér a buszon is meg váltogathatod a válladon:D
[link] én ilyet vettem, imádom*-* bár eléggé boros csak mert "márka" de ha nightmare b. c. fan vagyokxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!