Szerintetek is lóg az öcsém a suliból?
Figyelt kérdés
Szakmunkásba jár, festőnek tanul. A héten negyedjére hívja fel anyámat 10:30kor, vagy 9kor, hogy haza engedték őket. Amúgy 14:45-re volt kiírva a héten szinte végig. Anyám nem gyanakszik. De annó én is lógtam és ugyanezt játszottam. Annyit mondott, hogy ne magamból induljak ki. Szerintetek mi lehet ez?2020. szept. 25. 10:35
11/15 A kérdező kommentje:
8-asnak még annyit! 6 óra igazolatlan után elveszik az ösztöndíját. Szerintem annyira nem mindegy, mikor itthon kuporgatjuk az aprót. Az én fizetésem nélkül éhen halnánk. Így sem tudok mindent megvenni neki. Kisebbik öcsém is dolgozik, anyám meg itthon ül... Szerintem nem mindegy...
2020. szept. 25. 11:20
12/15 anonim válasza:
Kérdező, néhány lógást ne hasonlíts kútba ugráshoz :D Ezenkívül az öcséd is látta, hogy téged kivágtak a suliból a sok lógás miatt, és valószínűleg magától is van annyi esze, hogy ne kövesse el ugyanazt a hibát. Néhány lógás még nem jelenti azt, hogy rendszert fog csinálni belőle. Amúgy sem tudod, hogy tényleg lóg-e, csak feltételezed. Anyád meg jó nagy marha, ha hagyja, hogy az öcséd kitiltsa az e-naplóból meg lek-vázza.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. szept. 25. 12:51
15/15 anonim válasza:
Mondd el édesanyádnak, hogy nem akarod, hogy öcsédet is kirúgják, félted ettől és ezért figyeljen rá oda jobban. Ha megváltoztatta az e-napló jelszavát, az se baj, fel kell hívni az osztályfőnököt, majd ő megmondja van-e hiányzás. Akár te is felhívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!