Szerintetek is lóg az öcsém a suliból?
Sehogy.
Majd az idő felnyitja a szemét.
Azt írod, te lógtál annak idején. Mit szóltál volna, ha az öcséd elkezd utánad kémkedni meg okoskodni?
Ha tényleg lóg, az ő dolga, mindenki csinál ilyet, majd ha túlzásba viszi, tanul belőle.
7-es! Jelezniük kellene, de tudtommal az E-naplóba történik a figyelmeztetés. Öcsém megváltoztatta a jelszót, anyám nem tud belépni. De nem gond, anyámat nem zavarja.
8-as! Ha én beugrom a kútba akkor neked is kell? Persze, hogy nem nézem jó szemmel. Nekem sem volt egyszerű az életem. Miútán a sok lógás miatt kitettek suliból, kínszenvedés volt, helyre hozni. Még a mai napig nem teljesen azt csinálom amit szerettem volna. Ettől akarom megóvni. Azzal, hogy anyám elkényezteti elcseszi az életét.
9-es! Nem a legerősebb iskola ez tény! Viszont azt nem hiszem, hogy elengedik őket 10, meg fél tizenegykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!