Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is lóg az öcsém a...

Szerintetek is lóg az öcsém a suliból?

Figyelt kérdés
Szakmunkásba jár, festőnek tanul. A héten negyedjére hívja fel anyámat 10:30kor, vagy 9kor, hogy haza engedték őket. Amúgy 14:45-re volt kiírva a héten szinte végig. Anyám nem gyanakszik. De annó én is lógtam és ugyanezt játszottam. Annyit mondott, hogy ne magamból induljak ki. Szerintetek mi lehet ez?
2020. szept. 25. 10:35
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Amúgy ki van nyalva a feneke. Anyum szerint egyetlen gyermeke van, mi csak koloncok vagyunk (idősebbik öcsémmel) . Nem bántásból írtam ki. Csak hogy nagyjából eltudjátok képzelni mennyire el van kapatva. Tegnap le k. anyázta anyumat, anyum meg annyit mondott: Na de kisfiam! Szépen beszélj! 😅 Szóval, ha rájövök, hogy link, hogyan nyissam fel a szemét?
2020. szept. 25. 10:38
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Ja, tuti lóg, nemrég láttam a mekiben a haverjaival.
2020. szept. 25. 10:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ!
2020. szept. 25. 10:41
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Sehogy.

Majd az idő felnyitja a szemét.

2020. szept. 25. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
És te itt mit csinálsz péntek délelőtt?
2020. szept. 25. 10:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Pihenő napom van. 22 elmúltam és dolgozom.
2020. szept. 25. 11:04
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Középsuliban nem jelzik a szülőknek, ha hiányzik a gyerek?
2020. szept. 25. 11:09
 8/15 anonim ***** válasza:
43%

Azt írod, te lógtál annak idején. Mit szóltál volna, ha az öcséd elkezd utánad kémkedni meg okoskodni?

Ha tényleg lóg, az ő dolga, mindenki csinál ilyet, majd ha túlzásba viszi, tanul belőle.

2020. szept. 25. 11:09
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk ha nem lóg, akkor meg nagyon komoly iskola lehet ez... -_-
2020. szept. 25. 11:11
 10/15 A kérdező kommentje:

7-es! Jelezniük kellene, de tudtommal az E-naplóba történik a figyelmeztetés. Öcsém megváltoztatta a jelszót, anyám nem tud belépni. De nem gond, anyámat nem zavarja.

8-as! Ha én beugrom a kútba akkor neked is kell? Persze, hogy nem nézem jó szemmel. Nekem sem volt egyszerű az életem. Miútán a sok lógás miatt kitettek suliból, kínszenvedés volt, helyre hozni. Még a mai napig nem teljesen azt csinálom amit szerettem volna. Ettől akarom megóvni. Azzal, hogy anyám elkényezteti elcseszi az életét.

9-es! Nem a legerősebb iskola ez tény! Viszont azt nem hiszem, hogy elengedik őket 10, meg fél tizenegykor.

2020. szept. 25. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!