Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednetek 15 eves lanyodnak,...

Engednetek 15 eves lanyodnak, hogy a baratjaval aludjon?

Figyelt kérdés

Gimnazistak mindketten.

Ma mondta, hogy szeretne ha a baratja itt aludhasson.

Nem vagyok naiv, sejtem mit akarnak.

En azt gondolom, ha akarjak, ugyis fogjak csinalni, csak max titokban es valami koszfeszekben...

De erdekelne szulok velemenye, ki mit gondol, rosszul gondolom e stb.

Koszonon

2020. szept. 23. 19:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
12%

Nem csak az a két opció van, hogy:

1. büdös kapualjban (milyen lány adja magát oda ilyen helyen?)

2. otthon az ágyban anyám engedélyével

Létezik az is, hogy "nem édes kislányom, 15 éves vagy, örülsz, hogy fagyizhatsz vele, és ennyi".

Mert 15 éves, akinek NEM VALÓ A SZEX! Miért? MERT GYEREK!

Hol vannak a szülők? Kihaltak?

2020. szept. 24. 14:18
 32/42 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy ekkora vitat kavarok ezzel a szamomra amugy egyerzelmu kerdessel.

Vartam megerosito valaszokat, es esetleg esz erveket ellene.

Milyen lany az aki odaadja magat egy budos kapualjban?

Olyan, akitol ha tiltanak valamit, annal jobban akarja, annal erosebben vagyik ra, es csak azert is megteszi.

Minden ember (kiveve persze itt levo tokeletes emberek) ilyen.

Ha ok erettnek erzik magukat, nekem miert kene ezt magakadalyozni?

Nem, nem barati, hanem szuloi viszonyra torekszem.

Ebben benne van az, hogy en engedem neki, hogy ha akarjak, akkor 21.szazadiasan gondolkozva, vedekezve hat csinaljak.

Es benne van, hogy en felvilagositottam a szexualis eletrol, a betegsegekrol, a teherbeesestol. Benne van hogy nem engedem el neki hogy ejjel kimaradjon es seggreszegre igya magat.

Az elonye ezeknek, hogy megvan a bizalom, es barmi baj lesz, nem egy veletelenbol kell megtudnom, hanem tole...

2020. szept. 24. 15:52
 33/42 anonim ***** válasza:
5%

"Ha ok erettnek erzik magukat, nekem miert kene ezt magakadalyozni?"

Mert te felnőtt vagy, aki képes átlátni a nagy képet.

De egyre inkább kételkedem ebben. Majdnem olyan, mintha a 15 éves tinilánnyal vitatkoznánk itt. Valahol itt lehet a probléma azt hiszem. Először fel kell nőni, mielőtt felelősséget vállalunk egy gyerek életéért.

2020. szept. 24. 16:02
 34/42 anonim ***** válasza:
12%

"Milyen lany az aki odaadja magat egy budos kapualjban?

Olyan, akitol ha tiltanak valamit, annal jobban akarja, annal erosebben vagyik ra, es csak azert is megteszi."

Ha igénytelen, persze. Nem csak védekezni kell megtanítani, hanem gondolkodni is!

2020. szept. 24. 16:05
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokkoló ,hogy valakinek a dugással nincs baja csak az alvással ..."dugjanak iskola után"
2020. szept. 24. 16:16
 36/42 A kérdező kommentje:

Istenkem.

Egyszer az egyetemen azt mondta az egyik tanarom:

Az ember kb 70%-a vilagtalan.

Ezt erzem most is.

Dugjunk ugy, hogy en nem tudok rola, meg akadalyozzam meg, mert en vagyok a felnott.

Azt hiszem ez az a pont, ahol en kiszallok ebbol a beszelgetesbol, mert ervek helyett atmentunk szemelyeskedesbe.

Vigyazzatok magatokra!

2020. szept. 24. 17:14
 37/42 anonim ***** válasza:
Nyugi, kedves utolsó! Az anyjának se a dugással, se az alvással nincs baja.
2020. szept. 24. 18:18
 38/42 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem engedték a szüleim.... mindenhol csináltuk, (elhagyatott ház, csősz ház, fürdő kabin) csak a kényelmes ágyban nem tudtuk, pedig 2.5 évig voltunk együtt. Haragszom is emiatt a szüleimre. A húgomnak már engedték minden egyes hétvégén a barátjával az ottalvast, pedig ő is annyi idősen kezdte mint én. Nem lettem ribi, 2 fiúval volt dolgom az életben. A második a férjem lett, és van 3 gyerekünk.
2020. szept. 24. 22:50
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem engedte az anyukám 15 évesen 3 hónap után. Köszönöm nem lettem ordas nagy libanc 😀 Normális értékrenddel rendelkeztem és rendelkezem. Az első férfi az életembe ma már a férjem. 18 év elteltével. Rajta kívül nem volt más. Igen ilyen is van, a környezetembe nem is 1-2 eset.😀Szerintem minden szülő látja a saját gyerekén hogy mennyire érett..
2020. szept. 25. 15:35
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom helyesnek, ha 15 évesek szeretkeznek, de azt is tudom, milyen egy kamasz, milyen könnyen lázadni kezd, és hogy milyen nehezen bízik meg a felnőttekben. Megakadályozni nem tudom, hogy szexeljenek, ha akarnak. De az ellen tudok tenni, hogy ha szexelni akarnak, akkor biztonságos helyen, megfelelő körülmények között tegyék.

Nos, nekem az anyukám el tudta magyarázni tizenvalahány évesen, hogy ő nem tartja jó ötletnek a szexet a házasság előtt (nem 15 évesen csak, utána sem), de ha szeretnék, vesz nekem óvszert vagy ad rá pénzt, és ha úgy gondolom, megengedi, hogy nálunk aludjon a barátom. Egy tini nem fog erről nyíltan beszélgetést kezdeményezni, de arra van esély, hogy meghallgassa a szülője véleményét.

Szóval van olyan lehetőség is, hogy egyszerre vidd át az üzenetet, miszerint nem javaslod a szexelést, de megengedd, hogy biztonságos helyen csinálják.

2020. szept. 25. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!