Engednetek 15 eves lanyodnak, hogy a baratjaval aludjon?
Gimnazistak mindketten.
Ma mondta, hogy szeretne ha a baratja itt aludhasson.
Nem vagyok naiv, sejtem mit akarnak.
En azt gondolom, ha akarjak, ugyis fogjak csinalni, csak max titokban es valami koszfeszekben...
De erdekelne szulok velemenye, ki mit gondol, rosszul gondolom e stb.
Koszonon
Az hogy mit tesznek a hatam mogott az oke?
Szexeljenek titokban, valami kapualjban, haverjuknal, csak mert en nem engedem neki hogy a sajat szobajaban erezze jol magat, fedezze fel a testiseg oromet aztal akit szeret?
Mindig attol rettegtem, hogy ilyen szulo leszek. Es szomoruan latom, hogy vannak ilyen szulok.
Nem lesz bizalom koztetek. Nem azt mondtam, hogy odaadom a lakaskulcsot, maradjatok itt a lakasban es nyomjatok...
Megfogom engedni nekik, ha lesz is szex, biztos hogy vedekezni fognak.
A pozitiv kommenteket koszonom.
Ha eldontotted mi a kerdes?en ezt annyira nem ertem. Minek irod ki, ha mar megvan a megmasithatatlan velemenyed?
En sem engednem. Tul fiatal es tul rovid ideje jarnak. Ha 16 lenne es 1 eve tartana a kapcsolat engednem.
En sem vagyok naiv, de ebben a helyzetben elmagyaraznam ezt a lanyomnak es megbeszelnem vele, hogy varjon meg egy kicsit. Utana aldasom rajuk.
Latom, ezert pontoztal le...
Pedig volt ketto is.
1. Tul fiatal
2. Tul rovid ideje jarnak
15 eves meg ne szexeljen sem otthon, sem sehol. 16-17 evesen, hosszabb kapcsolatban mar rendben.
Tul fiatal? 1 evvel kesobb mar total mas? :)
Fel eve jarnak, osztalytarsak. Minden szabad percuket egyutt toltik.
En azt latom, hogy eljott az idejuk, hogy ha ok ugy gondoljak, hogy a simogatason tul akarnak lepni es esetleg szexelnenek, akkor nem fogja a srac dobni.
Amugy egy mai 15 eves, nem olyan mint az en koromban (39 vagyok).
Arrol nem beszelve, hogy lehet nem is szexelnenek, csak tenyleg kozos ejszakara, max pettingre vagynak.
A srac meg tenyleg egy rendes, udvarias srac.
Ha egy drogos, iszakos, zullott alakkal jarna, biztos nem engednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!