Engednetek 15 eves lanyodnak, hogy a baratjaval aludjon?
Gimnazistak mindketten.
Ma mondta, hogy szeretne ha a baratja itt aludhasson.
Nem vagyok naiv, sejtem mit akarnak.
En azt gondolom, ha akarjak, ugyis fogjak csinalni, csak max titokban es valami koszfeszekben...
De erdekelne szulok velemenye, ki mit gondol, rosszul gondolom e stb.
Koszonon
A fél gimi nálatok fog aludni a köv.3 évben. A lányomnak az anyja vagyok és nem a barátnője. Bizalom? Ne röhögtess, kérlek! 15 évesen ottalvós szex, és szerinted ez rendben van???
Gyáva vagy szülőnek lenni az az igazság és határokat húzni, mert fontosabb neked, hogy szeressen, nehogy haragudjon és ne legyen többé a bájos kislányod aki szerint te vagy a szuperanyu. Mindig megdöbbenve látom, hogy ilyen anyák is vannak. Félelmetes. A szülőség feladata az is, hogy megálljt parancsolj, ha kell! 15 évesen márpedig kell!
Simán megengedtem volna, ha ilyen felmerült volna. Én 15 évesen 1 hétig nyaraltam a vidéki barátomnál. Most 53 vagyok, 3 gyerekes családanya és mindig felelősségteljesen csináltam mindent, mert meg lehetett beszélni otthon, fel voltam készítve.
#21: Neked röhöghetnéked van azon, hogy bizalommal kell lenni a gyereked felé? Ész megáll! Tudod ki fog ész nélkül és titokban szexelni? A TE gyereked. Mert ezzel a vaskalapossággal max.annyit érsz el, hogy megbizonyosodik arról, hogy rád semmiben sem számíthat, nem fog benned megbízni, és a büdös életben nem lesz őszinte hozzád. Te megérdemled, de a gyereket sajnálom, hogy ilyen kretén szülője van.
Az gyáva szülőnek lenni, aki nem hajlandó leülni a gyerekével, és értelmesen megbeszélni vele ezeket a dolgokat és felkészíteni, felvilágosítani. Az ilyen nem szülő, hanem börtönőr, abból is a rosszabbik fajta. Szerinted az a normális, hogy a gyerek ne szeresse a szülőjét? Jesszus! Van baj nálad a toronyban rendesen.
De miért kellene kapualjban dugniuk?
Dugjanak iskola után, mikor találkoznak heti egyszer-kétszer valamelyiküknél délután. 50 éve sem aludtak egymásnál a 15 évesek, meg én sem aludtam együtt senkivel 15 évesen, söt nem is dugtam senkivel ennyi idösen és az égvilágon semmi bajom nem lett.
Ha bízok a lányomban, akkor egy nagy beszélgetést követően, külön szobába ágyaznék a fiúnak, és eljöhet.
Értelmes gyerekek ebből rájönnek, hogy innentől minden az ő felelősségük.
Pont ez a baj, hogy sokan a gyerekeik barátnői akarnak lenni, pedig egy anyának nem ez a feladata.
Egy anyának csak jó anyának kell lennie, de ez nem egyenlő a barátnőséggel, meg azzal, hogy mindent meg kell engedni a gyereknek, nehogy megharagudjon ránk. Nem hiszem, hogy minden 15 éves, aki nem aludhat az aktuális pasijával, utálja az anyját felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!