Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Joggal vagyok felháborodva?

Joggal vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

Mai napon nem volt itthon senki.

Én meg úgy gondoltam kicsit belenézek a családi papírokba.... Na de majd későn.

Van egy 100nm2-es házunk.

Igazából jól élünk de ha venni akarunk valamit ( mamámmal,papámmal anyukámmal élek ) akkor mindjárt szegények vagyunk egy 5 éves rossz gépem van ami nem jó semmire pedig rengeteg APEH ügyet csinálok a neten megszinte mind ezt én intézem 10-en évesen...

Na szval.. Mindig veszünk vmit"Nincs pénz..." azaz csak vennénk a számláknál is sír a szája meg minden.

A mamám nem csináltathatja meg a fogait mert nincs pénz..

Stb..

Ma nézegetem a papírokat .. a CSALÁDI számlán!!! 26.000.000 Ft... Tudom hogy nehezen dolgozta össze de akkor mit kell sanyarogni?!Még zsebpénzt se kapok mindenért könyörögni kell.Alig eszik azon is spórol papám

Ezenkívül még bőven van pénz a másik számlán minimum 5 millió.!!!

Plusz az unokáknak aki alatt magamat és unokatesómat értem azon a számlán van 3 millió.+ 500 ezer félre téve.

Tulajdon képpen a zsebpénzem akkor a"számlára" megy..

Ez annyira izéémá..-.-" és 18 éves korom előtt egy (utca szélén álló )vasat nem látok belőle.

Joggal vagyok felháborodva ?: | ?????

2010. aug. 6. 17:20
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
10 e ft os telefon számla nem sok bazz.-.-"
2010. aug. 11. 21:31
 32/38 A kérdező kommentje:

NA VÉGRE!!

Vasárnap rá szánta magát egy 32"-s Full HD-s tévére... végre..!

Mondjuk a régire már ráköltött 50 ezret.:/ állandóan kikapcsolt..:S

2010. aug. 17. 18:24
 33/38 anonim ***** válasza:
hát végülis igen, de gondolj bele, ha ne adj isten történik valakivel valami, vagy árvíz vagy mit tudom én, és nincs pénz a számlán mégis hol és miből éltek?
2010. aug. 18. 14:52
 34/38 anonim ***** válasza:
nem sok a 10en ezres telefonszámla?...:O majd lefordultam a székről mikor ezt írtad.. mit kell neked annyit telefonálgatni? -.-" egyébként lehet pont azért van félretéve annyi pénz hogy a telefonszámlácskáidat kitudják fizetni..
2010. aug. 18. 15:54
 35/38 A kérdező kommentje:

SMS lottó

Mobilnet.

Hawerok .

SMS

MMS

MobilTéwéé.

sötöbö.

2010. aug. 18. 18:51
 36/38 A kérdező kommentje:

Tudom amúgy itt nehezen lenne árvíz.. mert ha itt az van akkor egy a környező falukat a háztetőkig ellepte a víz.. itt sose volt..max egy nagyobb eső....

Az utolsó 20 évben a településen 3 viharkár volt..:)

De az ördög nem alszik.

2010. aug. 18. 18:56
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. aug. 19. 11:54
 38/38 anonim ***** válasza:

Nem vagy joggal felháborodva.Honnan tudhatnád mire akarják költeni.Mindenkinek aki osztogatott igaza van.Pontozz le nyugodtan de én így gondolom.És nem utál a családom.

(előző)

2010. aug. 19. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!