Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Joggal vagyok felháborodva?

Joggal vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

Mai napon nem volt itthon senki.

Én meg úgy gondoltam kicsit belenézek a családi papírokba.... Na de majd későn.

Van egy 100nm2-es házunk.

Igazából jól élünk de ha venni akarunk valamit ( mamámmal,papámmal anyukámmal élek ) akkor mindjárt szegények vagyunk egy 5 éves rossz gépem van ami nem jó semmire pedig rengeteg APEH ügyet csinálok a neten megszinte mind ezt én intézem 10-en évesen...

Na szval.. Mindig veszünk vmit"Nincs pénz..." azaz csak vennénk a számláknál is sír a szája meg minden.

A mamám nem csináltathatja meg a fogait mert nincs pénz..

Stb..

Ma nézegetem a papírokat .. a CSALÁDI számlán!!! 26.000.000 Ft... Tudom hogy nehezen dolgozta össze de akkor mit kell sanyarogni?!Még zsebpénzt se kapok mindenért könyörögni kell.Alig eszik azon is spórol papám

Ezenkívül még bőven van pénz a másik számlán minimum 5 millió.!!!

Plusz az unokáknak aki alatt magamat és unokatesómat értem azon a számlán van 3 millió.+ 500 ezer félre téve.

Tulajdon képpen a zsebpénzem akkor a"számlára" megy..

Ez annyira izéémá..-.-" és 18 éves korom előtt egy (utca szélén álló )vasat nem látok belőle.

Joggal vagyok felháborodva ?: | ?????

2010. aug. 6. 17:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
30%

1., Hogy merészelsz belenézni a felnőttek irataiba?! Fogalmad nem lehet róla, hogy mire van az a pénz félretéve vagy miből lett ott.

2., Miből gondolod, hogy nem lekötött a pénz?

3., 10 évesen már azon aggódsz, hogy mikor elpatkol az öreg te mit fogsz örökölni? Számító kis köcsög gyerek vagy te hallod...

2010. aug. 7. 18:47
 12/38 anonim ***** válasza:
+1., Miből gondolod, hgy nem neked akarnak egy házat / lakást venni abból a pénzből ha felnősz? Annyira nem sok ám 25 misi....
2010. aug. 7. 18:48
 13/38 A kérdező kommentje:

Mi az h belenézek ..?:O.

A k*rva*nyád*t....

Ott volt MINDENBE belelátok.

Azt nézek meg amit akarok.

2010. aug. 7. 21:04
 14/38 A kérdező kommentje:

Egyszerűen muszáj belelátnom mert ezeket intézem te r*h*dt állat.

Nem azon aggódok te k*cs*g csak esténként sír már a mamám h fáj a foga.

Az ilyen sze*ét dögöknek kéne felfordulni =/ :(

2010. aug. 7. 21:07
 15/38 anonim ***** válasza:
50%

Hü*egyerek mit intézel te? Nyomkodod az APEH programba, amit diktálnak neked?

Majd akkor intézel te bármit is, hogyha te keresed a pénzt.

És miaz, hogy elöl van? Tán ki van vele plakátolva a szobád fala? Ha nem, akkor ne ütsd bele a kotnyeles kis orrodat!

Anyukád meg nyilvánvalóan tisztába van vele, hogy mennyi pénzetek van, te csak ne azzal törődj, hogy ő mire költi. Sz@ros kis kölyök vagy még, akinek fogalma sincs az életről.

25M forint nem akkora összeg, hogy el lehetne kezdeni szórni csak úgy, mert neked úgy tartja úri kedved.

És ha a nagyszüleid öregek és munkaképtelenek lesznek? He, akkor mi lesz? Akinek ilyen kis suttyó kölyke van szerinted bízna abban, hogy majd TE eltartod? Vagy bízzon abban, hogy majd a 40.000 nyugdíjból veszi a gyógyszereit, állja a kórházi kezeléseit? Menjen öregek otthonába? Nem tesz le fejenként 4-5 misit szóba se állnak vele.

Ezen gondolkodtál már a zseniális kis pénzügyes agyacskáddal, mi? Gondolom nem.

Vagy ha bele akarnak kezdeni egy vállalkozásba, amihez 30 misi kell?

Millió dolog van még, ami a kis korlátolt 10 éves agyadon át sem futott, át sem futhatott, közben meg itt hőzöngsz habzó szájjal, mert azt hiszed beleszólhatsz a felnőttek dolgába azért, mert rádbízzák a pötyögést az APEH programba....

2010. aug. 7. 22:58
 16/38 A kérdező kommentje:

nem pötyögés mindent én csinálok te k*cs*g!

Földeket intézem a neten amit kell emailezek faxolok .. még soroljam?

és nem arról beszélek csak tudod van amikor 1 szelet kenyeret eszik meg egy almával 5 éves rongyai vannak... közbe meg 15 milliós traktorja van.

Nincs még egy 10-en éves gyerek aki ilyen f*szságokat csinál.

2010. aug. 7. 23:04
 17/38 A kérdező kommentje:

Nem elkölteni csak kicsit élvezni az életet sehol nem voltunk nyaralni .stb.

PEDIG MEGTEHETNÉNK!

Nem akar vállalkozni 2 éven belül befejezi a mezőgazdaságot.

Nem pötyögést... nem a te gyereked vagyok aki bekapcsolja a gépet és játszik a "gétavicecityvel" -.-"

NEM azt mondom h mindet elkell verni.csak egy kicsit ÉLNI..

lemerem fogadni hogy jobbikos vagy =/.

2010. aug. 7. 23:07
 18/38 A kérdező kommentje:

Mondjuk nyilván nem is telefonál ennyit egy 10-en éves. az utolsóba mondjuk benne volt a romániai utam is..^^

[link]

ÉS EZ így megy lassan második éve...

szal ebből az okból meg nem kéne ezen vacilálnom h nem kapok pénzt.. =/ De mondjuk ebbe az sms lottónk is benne van.

2010. aug. 8. 13:23
 19/38 anonim ***** válasza:
31%

Hagyjuk már ezt a hantát, de komolyan:

1., Ki az, aki a 10 éves unokájával iratja az üzleti faxait, e-mailjeit? Egy 10 éves kis túlzással még írni sem tud, nemhogy úgy fogalmazni, ahogy az elvárható egy üzleti partnerrel szemben, hacsak nem ragadunk le az "50 mázsa buza van raktáron Józsi, mikó' gyüssz érte?" stílusnál, amit viszont nem neveznék éppen komoly levelezésnek...

2., Ha nekem egy 10 éves gyerekkel kéne tárgyalnom telefonon akkor először azt kérném tőle adja apukáját és ha nem adja akkor megkérném, hogy ne telefonbetyárkodjon. Ne próbáld nekem bemesélni, hogy te intézed nagyapád üzleti ügyeit telefonon, mert ilyen a világon nincsen.

3., Mégha mindez a sok baromság, amit összehordtál ide igaz is lenne, akkor sincs semmi jogod NEKED beosztani nagyapád pénzét. Ő kereste, ő költi.

4., Ha nem tetszik, hogy segítened kell 1-2 ügyletben pl. a számítógépen, amit a nyugdíjasok nem szívesen használnak akkor mondjál nemet vagy kérjél érte zsebpénzt. Csak ne csodálkozz, hogyha utána nem kapsz vacsorát, ill. csak akkor kapsz ha megdolgoztál érte....

5., Imádok szalonnát sütni és a szabadidőmben gagyi 2000 forintos pamut melegítőben járni - pedig mindkettő elég "proli" dolog. Megengedhetném magamnak akár minden este a borjúbécsit is étteremben meg az öltönyt - csakhogy én ezt szeretem. Nehogy már a saját nagyapádnak kikötsd, hogy mit egyen, mibe járjon és mit hogyan csináljon.

El vagy te rohadtul tévedve kishaver.

2010. aug. 9. 01:34
 20/38 A kérdező kommentje:
te bammeg meg akkor a egy g*ci vagy.Szerintem téged is útál a saját családod.. mint ahogy őt is..:/
2010. aug. 9. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!