Joggal vagyok felháborodva?
Mai napon nem volt itthon senki.
Én meg úgy gondoltam kicsit belenézek a családi papírokba.... Na de majd későn.
Van egy 100nm2-es házunk.
Igazából jól élünk de ha venni akarunk valamit ( mamámmal,papámmal anyukámmal élek ) akkor mindjárt szegények vagyunk egy 5 éves rossz gépem van ami nem jó semmire pedig rengeteg APEH ügyet csinálok a neten megszinte mind ezt én intézem 10-en évesen...
Na szval.. Mindig veszünk vmit"Nincs pénz..." azaz csak vennénk a számláknál is sír a szája meg minden.
A mamám nem csináltathatja meg a fogait mert nincs pénz..
Stb..
Ma nézegetem a papírokat .. a CSALÁDI számlán!!! 26.000.000 Ft... Tudom hogy nehezen dolgozta össze de akkor mit kell sanyarogni?!Még zsebpénzt se kapok mindenért könyörögni kell.Alig eszik azon is spórol papám
Ezenkívül még bőven van pénz a másik számlán minimum 5 millió.!!!
Plusz az unokáknak aki alatt magamat és unokatesómat értem azon a számlán van 3 millió.+ 500 ezer félre téve.
Tulajdon képpen a zsebpénzem akkor a"számlára" megy..
Ez annyira izéémá..-.-" és 18 éves korom előtt egy (utca szélén álló )vasat nem látok belőle.
Joggal vagyok felháborodva ?: | ?????
persze..ezeket a bizonyítékokat.meg photoshoppal csináltam,nem ;)
?
CSak azért mondjátok mert örültök ha otthon hónap végére jut kenyérre -.-"
nézzetek már magatokbba -.-"
Mi nem csak kenyeret eszünk,hanem kiflit is,zsemlyét is,meg ilyeneket.És tudod..most lesz az iskolakezdéses szezon,megyünk táskát vásárolni,meg megkell vennünk a könyveket,ÉS MÉG A MAMA is ad pénzt..10.000 Ft-ot kapok tőle.Nem sok a "TE 26 MILLIÓ" FORINTODHOZ KÉPEST,de a MAMA SZERETETETE sokkal többet ér a pénzénél,drágám.
Utóirat:Tehát jobb,ha elgondolkodsz magadon.
És ezt a választ ne töröljétek..:)
A kamugépet megkell leckéztetni.Bocsi modik,ha nem vagyok szimpi..-_-"
A kérdező kommentje:
de szánalmasak vagytok..*_*
közvetlenül ez után a komment után írtam..és lám eltünt..de nembaj megírom megint..
Ha én lennék az anyád tuti kitaposnám a beled egy az egyben..! e fix..mit nyúlkálsz te a papírokhoz? semmi közöd nincs hozzá..majd ha elég nagy leszel megtudod miért van ez így...a telefonszámlád..hát hol élünk.10 éves taknyos kölyöknek 7-8 ezer forintos telefonszámla? hát nem tudom neked mit kell annyit telefonálgatni...10 évesen még beszélni se tudsz normálisan akkor meg mire vered magad? kérdést tettél fel akkor fogadd el a negatív véleményeket is..ha nem tetszik akkor kussoljál be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!