Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Joggal vagyok felháborodva?

Joggal vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

Mai napon nem volt itthon senki.

Én meg úgy gondoltam kicsit belenézek a családi papírokba.... Na de majd későn.

Van egy 100nm2-es házunk.

Igazából jól élünk de ha venni akarunk valamit ( mamámmal,papámmal anyukámmal élek ) akkor mindjárt szegények vagyunk egy 5 éves rossz gépem van ami nem jó semmire pedig rengeteg APEH ügyet csinálok a neten megszinte mind ezt én intézem 10-en évesen...

Na szval.. Mindig veszünk vmit"Nincs pénz..." azaz csak vennénk a számláknál is sír a szája meg minden.

A mamám nem csináltathatja meg a fogait mert nincs pénz..

Stb..

Ma nézegetem a papírokat .. a CSALÁDI számlán!!! 26.000.000 Ft... Tudom hogy nehezen dolgozta össze de akkor mit kell sanyarogni?!Még zsebpénzt se kapok mindenért könyörögni kell.Alig eszik azon is spórol papám

Ezenkívül még bőven van pénz a másik számlán minimum 5 millió.!!!

Plusz az unokáknak aki alatt magamat és unokatesómat értem azon a számlán van 3 millió.+ 500 ezer félre téve.

Tulajdon képpen a zsebpénzem akkor a"számlára" megy..

Ez annyira izéémá..-.-" és 18 éves korom előtt egy (utca szélén álló )vasat nem látok belőle.

Joggal vagyok felháborodva ?: | ?????

2010. aug. 6. 17:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
62%
Ne ugorjatok már be ennek a kis lököttnek! Nem veszitek észre, hogy csak szórakozik? biztosan jókat röhög, hogy felhúzott jónéhány embert! Kezdődhetne már az iskola, akkor elhúznak a búsba ezek a kölykök és nem foglalják a helyet itt.
2010. aug. 10. 13:23
 22/38 anonim ***** válasza:
pfff-.- "felnőttes hangom van" kit érdekel?! nekem 12éves koromóta olyan a hangom mint az apámnak... elvileg 18év alatt te lószart nem csinálhatsz... még ha aláírsz valamit, akkor is szüleidnek látnia kell :) igazuk van a többieknek hogy semmi közöd a nagyapád pénzéhez ;)
2010. aug. 10. 16:46
 23/38 A kérdező kommentje:
de szánalmasak vagytok..*_*
2010. aug. 10. 18:31
 24/38 anonim ***** válasza:
55%
Tényleg kezdődhetne már az iskola, túl sok az ilyen kis autista takony aki ráér fantáziálgatni :D
2010. aug. 10. 22:13
 25/38 anonim ***** válasza:
39%
A kérdező egy idióta,ez nem is kérdés,de az sem 100%-as aki elkezd neki pofázni.
2010. aug. 11. 00:28
 26/38 A kérdező kommentje:

persze..ezeket a bizonyítékokat.meg photoshoppal csináltam,nem ;)

?

2010. aug. 11. 10:03
 27/38 A kérdező kommentje:

CSak azért mondjátok mert örültök ha otthon hónap végére jut kenyérre -.-"

nézzetek már magatokbba -.-"

2010. aug. 11. 10:04
 28/38 anonim ***** válasza:

Mi nem csak kenyeret eszünk,hanem kiflit is,zsemlyét is,meg ilyeneket.És tudod..most lesz az iskolakezdéses szezon,megyünk táskát vásárolni,meg megkell vennünk a könyveket,ÉS MÉG A MAMA is ad pénzt..10.000 Ft-ot kapok tőle.Nem sok a "TE 26 MILLIÓ" FORINTODHOZ KÉPEST,de a MAMA SZERETETETE sokkal többet ér a pénzénél,drágám.

Utóirat:Tehát jobb,ha elgondolkodsz magadon.

És ezt a választ ne töröljétek..:)

A kamugépet megkell leckéztetni.Bocsi modik,ha nem vagyok szimpi..-_-"

2010. aug. 11. 14:18
 29/38 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

de szánalmasak vagytok..*_*

közvetlenül ez után a komment után írtam..és lám eltünt..de nembaj megírom megint..

Ha én lennék az anyád tuti kitaposnám a beled egy az egyben..! e fix..mit nyúlkálsz te a papírokhoz? semmi közöd nincs hozzá..majd ha elég nagy leszel megtudod miért van ez így...a telefonszámlád..hát hol élünk.10 éves taknyos kölyöknek 7-8 ezer forintos telefonszámla? hát nem tudom neked mit kell annyit telefonálgatni...10 évesen még beszélni se tudsz normálisan akkor meg mire vered magad? kérdést tettél fel akkor fogadd el a negatív véleményeket is..ha nem tetszik akkor kussoljál be..

2010. aug. 11. 15:22
 30/38 A kérdező kommentje:
10 en évesen ... :) kéne olvasni ." vigyáázáá babám mer esik" .. én értem és ez elég.xd
2010. aug. 11. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!