Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Joggal vagyok felháborodva?

Joggal vagyok felháborodva?

Figyelt kérdés

Mai napon nem volt itthon senki.

Én meg úgy gondoltam kicsit belenézek a családi papírokba.... Na de majd későn.

Van egy 100nm2-es házunk.

Igazából jól élünk de ha venni akarunk valamit ( mamámmal,papámmal anyukámmal élek ) akkor mindjárt szegények vagyunk egy 5 éves rossz gépem van ami nem jó semmire pedig rengeteg APEH ügyet csinálok a neten megszinte mind ezt én intézem 10-en évesen...

Na szval.. Mindig veszünk vmit"Nincs pénz..." azaz csak vennénk a számláknál is sír a szája meg minden.

A mamám nem csináltathatja meg a fogait mert nincs pénz..

Stb..

Ma nézegetem a papírokat .. a CSALÁDI számlán!!! 26.000.000 Ft... Tudom hogy nehezen dolgozta össze de akkor mit kell sanyarogni?!Még zsebpénzt se kapok mindenért könyörögni kell.Alig eszik azon is spórol papám

Ezenkívül még bőven van pénz a másik számlán minimum 5 millió.!!!

Plusz az unokáknak aki alatt magamat és unokatesómat értem azon a számlán van 3 millió.+ 500 ezer félre téve.

Tulajdon képpen a zsebpénzem akkor a"számlára" megy..

Ez annyira izéémá..-.-" és 18 éves korom előtt egy (utca szélén álló )vasat nem látok belőle.

Joggal vagyok felháborodva ?: | ?????

2010. aug. 6. 17:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%

Egy kicsit jogos!!!

Nem értem miért spórolnak ennyire hagy keveset esznek , nincs pénz műfogra.

Egy kicsit lazíthatnának mert csak kuporgatnak és nem is élvezik az életet. Jó nem azt mondom hogy verjék el az összest de egy két dolgon változtatniuk kéne.

Biztos jól láttad mert ez nagyon sok pénz.

2010. aug. 6. 17:29
 2/38 A kérdező kommentje:

Mamám nem spórol a papám ilyen zsugori uram.

Én sem azt mondom hogy verjünk el mindent de még nyaralni se voltunk közösen SEHOL!

2010. aug. 6. 17:31
 3/38 A kérdező kommentje:
ja igen plusz 750.000 elvan téve valami rohadt nagy kamatozásúra .. 12% ?
2010. aug. 6. 17:33
 4/38 A kérdező kommentje:
Tudjátok még egy embert sem temettek el hátizsákkal ..ha meghal viszi magával?
2010. aug. 6. 17:35
 5/38 anonim ***** válasza:
86%
Gondolj arra hogy amikor nagyobb leszel milyen jó lesz hogy mehetsz egyetemre,és majd tudják támogatni az életkezdésedet támogatni.(a második életkezdésedet) Lehet hogy nekik nagyon nehéz volt és téged akarnak ettől megóvni.Pl.:az én anyukáméknak is nehéz volt:penészes albérlet dohos szag,a tesóm majdnem abba született(akkor rakta össze apa a bútorokat,amikor anya kórházban volt vele,akkor szerencsére már saját lakásban),azután is anya ugye GYESen volt úgyhogy csak apa dolgozott,ki volt számolva,hogy asszem naponta 10 dkg párizsi fél kg kenyér,de több nem,és még a lakáshitelre is ment a pénz stb. De azért a fogát megcsinálhatná...
2010. aug. 6. 17:39
 6/38 anonim válasza:
81%
És mi van ha ez az örökség?? Lehet most tanítanak kezelni a pénzt. Lehet ők régen nagyon spórolósak voltak, és ennyi gyűlt össze, most meg téged tanítanak arra, hogy tudj a pénzzel bánni
2010. aug. 6. 17:41
 7/38 A kérdező kommentje:

a 26.000.000-ból nem fogok látni semmit mert anya & nővére úgyis elköltik... =/

ha csak rám nem írnak belőle 25 %-t mert úgy arányos..

2010. aug. 6. 17:57
 8/38 anonim ***** válasza:

Jogos, de nem igazán tudsz mit csinálni.

Viszont kicsit vigasztalnálak és hidd el, hogy ez igaz: sokszor jobb, ha valakinek kevés pénze van gyerekkorában. Ezt most lehet felháboritó hallani, de igaz. Igy, hogy pénz nélkül nőttél fel, valószinűleg másképp fogod értékelni majd és nem csak erről van szó : a pénz sokszor csak bajt hoz. Mivel valaki megengedhet magának bármit, sokszor függőségek alakulhatnak ki. Van aki nem tudja fékezni magát és túl sokat eszik/iszik/cigizik/stb. és nem tud leállni, mert hát van pénze, nem ?

Ezt tudom, hogy nehéz elképzelni egy olyannak aki nem élte át, de hidjél nekem, tapasztalatból beszélek és nem csak saját tapasztalatból.

Olykor- olykor bizonyos hiányok megóvnak minket bizonyos dolgoktól.

2010. aug. 6. 19:40
 9/38 anonim ***** válasza:

Még mindig 19:40 vagyok

Félreértés ne essék, nem védem a szüleid, csak azért mondtam ezt el neked, hogy legalább nézd a helyzeted jó oldalát.

Persze nem mondom, hogy nem lenne jó időnként egy kis zsebpénz, dehát na, valamit valamiért. Legalább neked nem voltak gondjaid a pénzből fakadóan szinte egész kamaszkorodban és ez nagy dolog. Sok kamasznak olyan problémái adódnak a lóvéból kifolyólag, amikből 60 éves korukig sem tudnak kimászni. S ha elszegényednek akkor meg szinte belehalnak, hogy nem élhetnek úgy, mint amikor tele volt a zsebük.

2010. aug. 6. 19:45
 10/38 anonim ***** válasza:
ha téll ők akarják elverni,állj a saját lábadra,ha ilyen okos vagy pl ügyintézésbe ,a semmiből majd ha muszály fel tudsz álni.tom ez nem tul biztató,de egy példa: kesha ,kukábol szerezte rucijait,néha turiba volt.de msot? milliárdok kb. ,jo nem igy értem,de ha téll elfajul,és sehogy se szerezheted majd meg,ne számits rájuk.keress biztos pontot,jó állást ,és esetleg beszélj most velük. hacsak nem akasztanak fel,emrt beleolvastál xD
2010. aug. 7. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!