Milyen a Ti 5.-es gyereketek?
Nekem fiam van most kezdte az 5.osztályt
A ti gyereketekről kérnék egy képet.
Az enyém szeret gépezni. Van hogy órákat. Tabletezik filmet néz. De csak hétvégén szokott sokat. Hétköznap tanul táncra jár. Kitünő tanuló.
De néha olyan fura. Magának való nem akar menni sehova csak fekszik és tabletezik vagy olvas.
Kitalálunk egy programot és benyögi hogy de neki mégsincs hozzá kedve. Segíteni semmit nem segít a háztartásban. A kajáját is nekem kell megcsinálni. A tiétek milyen gyerek?
Mit szokott csinálni? Hogy viselkedik veletek?
Engeditek gépezni vagy tabletezni?
Mennyire önálló?
Nekem nincs gyerekem, de kb pont ilyen voltam otodikeskent. Aztan kinottem, bar szeretek meg mindig gepezni, de nem mondok le programot azert, mert inkabb itthon doglenek, mostmar inkabb jarok tarsasagba es akkor gepezek par orat, ha nincs semmi egyeb dolgom.
Most ez nem tudom, mennyire segit, de ha visszagondolok az osztalytarsaimra, mindenkinek a szulei csomagoltak kajat meg ilyenkor, kesobb lettunk onallobbak.
Amikor ocsem volt otodikes par eve, akkor meg otthon laktam pont es altalaban en mentem erte a suliba, ha a szulok nem voltak otthon es o se csinalt maganak kajat, maximum egy szendvicset meg tudott csinalni, ezen kivul o is gepezett, neha atjottek baratok vagy o ment at + jart uszasra heti 1-2 alkalommal.
Otodikes fiam van, hasonlo a tiedhez. Kituno tanulo, szorgalmas versenyekre jar.
De mintha mas vilagban elne mint a tobbi vele egykoru gyerek.
Mar most olyan elkepzelese van, hogy o majd kepviselo politikus lesz. Inkabb olvasna a politikarol mint, hogy pl a barataival focizzon.
Mar engem zavar amilyen valasztekosan beszel, neha a tanarja szlenget hasznal kijavitja.
Utalja a sportokat, a jatekokat, mindent amit egy vele egyidos szeret.
Ott tartunk , hogy a rokonok is kerulnek minket miatta
Utolsó ez tényleg dúrva. Mennyivel érettem a kortásainál.
Nekem szerencsére játszik a többiekkel meg jönnek néha a barátai.
De neki is megvan már a jövőbeli elképzelése mit szeretne dolgozni milyen házba élne és miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!