Alkalmaztok szűrőprogrammot gyereketek telefonján, számítógépén? Ha igen, milyet? Mennyire tartjátok hatékonynak?
nincs az öcsém gépén program, anyámék hamar rájöttek, hogy totál felesleges egy olyan 13 éves mellett, aki az informatikai szakközép haladó programozói körébe jár a gyerektáborok helyett...
mondjuk nem nagy kunszt, én nullához közelítő informatikatudással is gyorsan megszabadultam tőle. nála meg már nem própálkoztak.
"mondjuk nem nagy kunszt, én nullához közelítő informatikatudással is gyorsan"
Be lehet a routeren is állítani és akkor már nem szabadulsz meg tőle. Persze persze, akkor ott van, hogy más eszközön is eléred.
De egy korlátozás nem lesz attól totál felesleges, hogy csak bizonyos körülmények között működik.
Pl: attól hogy házon kívül cigizhet, van értelme otthon tiltani. Főleg mivel otthon tölti az ideje nagy részét.
Nem tudok róla, hogy lenne, vagy lett volna valaha is. Anyukám nem ért az ilyenekhez.
17l
6-os.
Drága lányom!
Mindig is olyan kis naiv voltál :-)
Az anyád
7-es.
Haha, nem anyu vagy, látom hogy ő már alszik. :D
Ha annyira szeretne "olyan tartalmat fogyasztani" akkor úgy is talál rá módot.
Például Factory reset :)
Ráadásul miért akarnám megóvni ezektől.
Ő jobban tudja hogy mire vágyik.
Szerintem ciki lesz neki egy idő után ha kiderül,hogy még nem is látott ilyen videót.
A társaságban ő lesz a csicska :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!