A 12 éves kislányom szeretne gyantáztatni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A 12 éves lányom néhány napja bejelentette, hogy szeretne gyantáztatni a bikinivonalán és a lábszárán, mert neki állítása szerint „ciki”, hogy szőrös. Mit mondjak neki, ennyi idősen ez nem korai?2020. szept. 3. 18:43
31/32 anonim válasza:
Én 11 évesen kezdtem gyantával, kozmetikussal. Nagyon szőrös voltam. Ne borotválkozzon, attól erősebb és sűrűbb lesz a szőrzet. Én azóta gyantázom, csak már magamnak, 35 vagyok, és már tök sok helyen nem is nő a szőröm.
32/32 anonim válasza:
A gyantáztatás oké, a borotválás nem.1; a borotválástól csak erősebb lesz a visszanövő szörzet. 2; a gyantáztatással a szőrt tőből szedi ki, egy idő után vissza sem fog majd neki nőni. 3; a gyantáztatással amíg vissza is nő sokkal több idő amíg kinő, viszont a gyantáztatással nem vágja meg magát. Bízza magát egy olyan valakire akiben megbízik, vagy akiben te kérdező megbízol, aki megcsinálja neki, amíg esetleg később majd saját magának csinálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!