Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 12 éves kislányom szeretne...

A 12 éves kislányom szeretne gyantáztatni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
A 12 éves lányom néhány napja bejelentette, hogy szeretne gyantáztatni a bikinivonalán és a lábszárán, mert neki állítása szerint „ciki”, hogy szőrös. Mit mondjak neki, ennyi idősen ez nem korai?

2020. szept. 3. 18:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
62%
Én 11 évesen kezdtem gyantával, kozmetikussal. Nagyon szőrös voltam. Ne borotválkozzon, attól erősebb és sűrűbb lesz a szőrzet. Én azóta gyantázom, csak már magamnak, 35 vagyok, és már tök sok helyen nem is nő a szőröm.
2023. jún. 22. 11:00
 32/32 anonim válasza:
A gyantáztatás oké, a borotválás nem.1; a borotválástól csak erősebb lesz a visszanövő szörzet. 2; a gyantáztatással a szőrt tőből szedi ki, egy idő után vissza sem fog majd neki nőni. 3; a gyantáztatással amíg vissza is nő sokkal több idő amíg kinő, viszont a gyantáztatással nem vágja meg magát. Bízza magát egy olyan valakire akiben megbízik, vagy akiben te kérdező megbízol, aki megcsinálja neki, amíg esetleg később majd saját magának csinálja meg.
2023. júl. 1. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!