A 12 éves kislányom szeretne gyantáztatni, mit csináljak?
Engedném
Kb én is ekkor kezdtem, bár borotvával.
Nem lány vagyok, nem is szülő, úgyhogy nem nagyon tudok ilyen személyes tapasztalatokat írni, csak annyit akarok írni, hogy szerintem hiába a gyereked, ő egy külön személy, lehet saját véleménye, lehetnek saját érzései stb. Lehet neked nem ciki és úgy gondolod, hogy minek, még korai, de neki az és szerintem ez a fontos. Arra is gondolj, hogy lehet, hogy csúfolják, a kamaszok nagyon bunkók tudnak sokszor lenni, egy életre elvehetik az önbizalmát.
Ráadásul egyébként nem is egy olyan dologról van szó, amivel ártana magának, vagy vissza csinálhatatlan lenne, úgyhogy én nem nagyon látom értelmét a tiltásnak.
Bírom az embereket.. Itt mindenki leszőrtelenítené a 12 évest, borotválja magának a bikinivonalat, gyantázza, vágja le ollóval, másik kérdésnél a 11 évesnek a fele azt írta, nem kell tudnia a szexről:)
Igen, kell szőrtelenítenie, már előre kellett volna neki szólnod, ha zavarja van 4 megoldás(krém, borotva, gyanta, epilátor), melyiknek mi az előnye és mi a hátránya, próbálkozhat amelyikkel gondolja..
Ezenkívül 9-10 éves kor körül van a sokat takaró de szép bugyifazon, ami ilyen hipster fazon néven fut, de van ilyen félshortos, még mindig nem kis boxer, de szintén sokat takar, a francia fazon is, és hát a női boxer is.
Szóval ezt érdemes beszerezni, nem a sima bugyikat, amik a combhajlatot szabadon hagyják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!