Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Éreztetek olyat,...

Kamaszok! Éreztetek olyat, hogy mikor elolvastatok a neten egy történetet vagy könyvben, akkor utána üresnek éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés

Most fejeztem be egyet a neten, és teljesen semminek érzem magam. Lebegek, sírni tudnék.

Félelmetesen rideg, borzongató, de mégis érzelmes történet volt, gonoszokkal fűszerezve.

Normális ez? :(

2010. aug. 5. 20:54
1 2
 11/17 anonim válasza:

köszi szépen,mindenképpen megnézem:)

és tényleg ne aggódj,inkább örülj,hogy ilyen beleérző képességed van:)

2010. aug. 5. 21:28
 12/17 A kérdező kommentje:
Arra már évekkel ezelőtt rájöttem, hogy végtelenül beteges és színes (meg persze nagy) a fantáziám. Lehet, kapcsolódik hozzá.
2010. aug. 5. 21:44
 13/17 anonim válasza:

és ha megpróbálnál te is történeteket írni?

először persze csak egy oldalasat,aztán ha belejössz,ki tudja....

ha ki tudsz találni valami eredetit,abból még hasznod is lehet majd a későbbiekben.

de ha nem is a magad és mások szórakoztatására is megéri az ilyet csinálni.sokan seretnek ilyeneket olvasgtni neten

2010. aug. 5. 21:56
 14/17 A kérdező kommentje:

Szeretek írni, és nem akarok felvágni de még jól is megy - magyar tanárom, és egy verseny is igazolja.

Bátorkodom belekezdeni az elkövetkezendő időkben, mivel az ötlet is megszületett, pár napja.

2010. aug. 5. 22:25
 15/17 anonim válasza:
akkor rajta!aztán kitudja,lehet ,hogy egyszer a te történeted lesz valakire (talán éppen rám:D) ilyen hatással:)
2010. aug. 5. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Én is éreztem már így, pl. olvastam egy történetet, de úgy éreztem, hogy ez velem sosem fog megtörténni, stb. :S

16/F

2010. aug. 6. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:

most mondok valamit

nekem ilyen egy mesefilmtől lett

mégpedig a Madagaszkár 2-től

ott a végén a zene, meg a táncos rész vhogy annyira megérintett v nemistudom mi, h utánna üresnek éreztem magam, meg votl h sírtam meg ugy oylan semmi, olyan nemistudom mi voltam

nem ettem 2 napig utánna

alig aludtam

aztán elmúlt

máig nem értem, hogy mi történt velem

2010. aug. 17. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!