Kamaszok! Éreztetek olyat, hogy mikor elolvastatok a neten egy történetet vagy könyvben, akkor utána üresnek éreztétek magatokat?
Most fejeztem be egyet a neten, és teljesen semminek érzem magam. Lebegek, sírni tudnék.
Félelmetesen rideg, borzongató, de mégis érzelmes történet volt, gonoszokkal fűszerezve.
Normális ez? :(
köszi szépen,mindenképpen megnézem:)
és tényleg ne aggódj,inkább örülj,hogy ilyen beleérző képességed van:)
és ha megpróbálnál te is történeteket írni?
először persze csak egy oldalasat,aztán ha belejössz,ki tudja....
ha ki tudsz találni valami eredetit,abból még hasznod is lehet majd a későbbiekben.
de ha nem is a magad és mások szórakoztatására is megéri az ilyet csinálni.sokan seretnek ilyeneket olvasgtni neten
Szeretek írni, és nem akarok felvágni de még jól is megy - magyar tanárom, és egy verseny is igazolja.
Bátorkodom belekezdeni az elkövetkezendő időkben, mivel az ötlet is megszületett, pár napja.
Én is éreztem már így, pl. olvastam egy történetet, de úgy éreztem, hogy ez velem sosem fog megtörténni, stb. :S
16/F
most mondok valamit
nekem ilyen egy mesefilmtől lett
mégpedig a Madagaszkár 2-től
ott a végén a zene, meg a táncos rész vhogy annyira megérintett v nemistudom mi, h utánna üresnek éreztem magam, meg votl h sírtam meg ugy oylan semmi, olyan nemistudom mi voltam
nem ettem 2 napig utánna
alig aludtam
aztán elmúlt
máig nem értem, hogy mi történt velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!