Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez így működik? Hogyan engedhe...

Ez így működik? Hogyan engedhetik meg? Elképesztő történetet hallottam egy ikerterhességről.

Figyelt kérdés

Ismerősünkről van szó, bár távoli ismerős.

Egy fiatal nő, talán 21-22 éves, ikrekkel várandós, most úgy a 28-30. hét körül lehet.

Az egyik babája 6 hete meghalt a méhében. A másik baba a halott magzat mellett fejlődik. (Reméljük rendesen.)

Az édesanya mindenféle gyógyszert, kezelést kap, ugyanis a testén a hullafoltok megjelentek. Az élő magzatát nem segítik világra, mondván, hogy még két hónapja van.

Én ilyet még nem hallottam soha... teljesen el vagyok képedve. Tud az a kis magzat egészségesen fejlődni a másik, már nem élő mellett? Azon a kisbabán nem jelentkeznek ilyen foltok a bőrén, ha az anyán igen?

Hallottatok ti már ilyen esetet?

2011. aug. 5. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
En hallottam, igen, Nemetorszagban egy no 3-as ikreket vart, de ketto sajnos meghalt. Korhazban volt, lattuk is tv-ben az ultrahangot, ahol neztek az egeszseges magzatot. Mondjuk nekem is furcsa, ha akkor nem a sajat szememmel latom, el sem hiszem. Anyukam egyik baratnoje kb.30 eve terhes volt, es nem vette eszre hogy meghalt a babaja. O hullafertozest kapott.
2011. aug. 5. 13:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos létezik.Kicsit keresgéltem a témában, ezt találtam:

[link]

2011. aug. 5. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagynénémnek volt ikerterhessége, 3 nappal a kiírt időpont előtt elhalt az egyik, rögtön beindították a szülést, de a másikat sem tudták már megmenteni, hullamérgezést kapott, 1 napig élt, anyuka is súlyos hullamérgezést kapott, alig tudták megmenteni. Ők egypetéjűek voltak. Lehet, hogy az ismerősödnek kétpetéjű ikrei vannak, és akkor meg tudják oldani, hogy a másik fejlődhessen, nem tudom, ilyenről én még nem hallottam.
2011. aug. 5. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam még ilyenről! Ez nekem valahogy nonszensz... Talán ha kétpetéjűekről van szó, ahogy az előttem író is leírta... De akkor is, a hullamérgezés esélye igen nagy, mind az anyára, mind a másik babára nézve. Azt írod, kap kezelést/gyógyszereket. De akkor is, a hullamérgezést, nem lehet így kezelni, hogy benne van egy halott baba! Hát... nem tudom, hogy mit gondoljak.
2011. aug. 6. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!