Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy ez megtörtén...

Elképzelhető hogy ez megtörtént!? Elképesztő

Figyelt kérdés

kórházban voltam nemrég mandulaműtéten és a nővérek beszélgettek mellettem.Hallottam hogy az egyik akinek 3 gyereke van mesélte hogy az elsőnél nem volt elég tág és az orvos nem tudott mást csinálni, "ráugrott" és úgy tágította

...elsőre lerúgta magáról aztán másodszorra már nem

nem tudom mit gondoljak

...

2010. júl. 9. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
És a szülésznő, meg aki még arra járt tartotta a gyertyát?
2010. júl. 9. 18:54
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Mi van????
2010. júl. 9. 19:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem a szülésznő tágított, de majdnem rámfeküdt, hogy lefogjon, hiszen olyannyira fájdalmas volt, hogy majdnem leugrottam az ágyról kínomban.

A szülés semmi a tágításhoz képest, sőt az oxitocin sincs sehol ahhoz a fájdalomhoz.

Szóval elképzelhetőnek tartom, amit mondtak.

2010. júl. 9. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Az édesanyám mesélte,hogy amikor születtem,nem tudott kinyomni,erre a doki felállt vmi sámli félére,és ránehezedett/könyökölt a hasra,gyakorlatilag kinyomott belőle...na de ez 1 éve volt már...
2010. júl. 9. 20:21
 5/12 A kérdező kommentje:
a "ráugrott" szót úgy értem hogy kis túlzással megerőszakolta
2010. júl. 9. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
szerintem ezt a rűugrott szót félreérted. valószínű, hogy vmi kéézel tágítás történt, esetleges lefogással, ráfekvéssel. Nem tudnék elképzelni megerőszakolást a szülőszobán.
2010. júl. 9. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Kézzel igen, szoktak tágítani a méhszájon és elég fájdalmas, itt olvastam.
2010. júl. 9. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is félreértetted, olyanról tudok, h nyomják a hasát, de akkor nem tágít, hanem segít a gyereket előre, mert már elfogyott az anyuka ereje.

Barátnőmnek két hétig a hasán volt a doki négy ujjának a helye.

A tágítást pedig kézzel végzik, egy másik kérdésben már leírtam, h hogyan, sajna volt szerencsém hozzá:S

2010. júl. 9. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé elképzelhetetlen, hogy a nemiszervével belehatolt a doki... Nagyon perverz :P
2010. júl. 9. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, szerintem félreértés.
2010. júl. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!