kórházban voltam nemrég mandulaműtéten és a nővérek beszélgettek mellettem.Hallottam hogy az egyik akinek 3 gyereke van mesélte hogy az elsőnél nem volt elég tág és az orvos nem tudott mást csinálni, "ráugrott" és úgy tágította
...elsőre lerúgta magáról aztán másodszorra már nem
És a szülésznő, meg aki még arra járt tartotta a gyertyát?
2010. júl. 9. 18:54
2/12 anonim válasza:
Mi van????
2010. júl. 9. 19:39
3/12 anonim válasza:
Engem a szülésznő tágított, de majdnem rámfeküdt, hogy lefogjon, hiszen olyannyira fájdalmas volt, hogy majdnem leugrottam az ágyról kínomban.
A szülés semmi a tágításhoz képest, sőt az oxitocin sincs sehol ahhoz a fájdalomhoz.
Szóval elképzelhetőnek tartom, amit mondtak.
2010. júl. 9. 19:55
4/12 anonim válasza:
Az édesanyám mesélte,hogy amikor születtem,nem tudott kinyomni,erre a doki felállt vmi sámli félére,és ránehezedett/könyökölt a hasra,gyakorlatilag kinyomott belőle...na de ez 1 éve volt már...
2010. júl. 9. 20:21
5/12 A kérdező kommentje:
a "ráugrott" szót úgy értem hogy kis túlzással megerőszakolta
2010. júl. 9. 20:46
6/12 anonim válasza:
szerintem ezt a rűugrott szót félreérted. valószínű, hogy vmi kéézel tágítás történt, esetleges lefogással, ráfekvéssel. Nem tudnék elképzelni megerőszakolást a szülőszobán.
2010. júl. 9. 20:50
7/12 anonim válasza:
Kézzel igen, szoktak tágítani a méhszájon és elég fájdalmas, itt olvastam.
2010. júl. 9. 20:53
8/12 anonim válasza:
Szerintem is félreértetted, olyanról tudok, h nyomják a hasát, de akkor nem tágít, hanem segít a gyereket előre, mert már elfogyott az anyuka ereje.
Barátnőmnek két hétig a hasán volt a doki négy ujjának a helye.
A tágítást pedig kézzel végzik, egy másik kérdésben már leírtam, h hogyan, sajna volt szerencsém hozzá:S
2010. júl. 9. 20:58
9/12 anonim válasza:
Eléggé elképzelhetetlen, hogy a nemiszervével belehatolt a doki... Nagyon perverz :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!