Elképzelhető hogy ez megtörtént!? Elképesztő
Figyelt kérdés
kórházban voltam nemrég mandulaműtéten és a nővérek beszélgettek mellettem.Hallottam hogy az egyik akinek 3 gyereke van mesélte hogy az elsőnél nem volt elég tág és az orvos nem tudott mást csinálni, "ráugrott" és úgy tágította
...elsőre lerúgta magáról aztán másodszorra már nem
nem tudom mit gondoljak
...
2010. júl. 9. 18:52
12/12 anonim válasza:
Szia! Engem is tágítottak kézzel 3 éve, nem fájt, mert epidurált kaptam előtte. Közben egy másik doki a hasamba könyökölt, és nyomta ki belőlem a gyerkőcöt. Egy 3. pedig beizzította a vákuumot, aminek a segítségével végülis kibújt a babám, vagy inkább kipottyant a babám 19 óra szenvedés után.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!