Mi bajuk a mai tinilányoknak? Vagy bennem van a hiba? MMit szeretnek rajta?
Mindenki(tisztelet a kivételnek) abba a nyálas kis bu.ziba szerelmes,justin bieberbe-_-" dicsőítik,istenítik közbe nem is ismerik-_-' már láttam hogy 5 éves és 16 éves is belevan zúgva.ez már beteges.mindenhol azt a kis nyomit látom már a csapból is ő folyik?mit esznek ennyire rajta?nem is helyes.vagy szemüveg kéne nekem?O.o annyi helyes srác van aki jófej is és elérhető,de nem a tinik 99%-nak az a kis bu.zi kell-_-"
14/L
Pont azt szeretik rajta, amit te nem. A média felkapta és a tinik megőrülnek érte - ez volt a cél.
Mindig voltak és lesznek is, akikért megőrülnek. Ott volt a Take That, a Backstreet Boys, Hip Hop Boys, Tokio Hotel, Justin Timberlake... mindig van valaki... ez a média... ez van.
Én pl a Hannah Montana őrülettől vagyok kész, igaz nem vagyok tini, de a 12 éves unokahúgomnak nem lehet semmit venni, ha nem ez a csajszi van rajta.
Majd ez a kissrác is lecseng egyszer és jön egy újabb valaki, akit felkap a média és lehet sztárolni.
nekem sem jön be sem a justinka,a zenéje meg pláne nem
15/L
Óó, te kis lázadó :-)
Ne gondold, hogy az eddigi sztárok jobbak voltak. Nézd meg Britney Spearst, az egykori kamaszok példaképét, mi lett belőle ? Illetve a számai sem voltak soha valami földönkivüliek.
Már elnézést, nem szeretek mocskolódni, de gyerekként sose értettem sokszor mit csipnek egyes sztárba. Most is 16 leszek hamarosan és bátran kimondom : A HÁTSÓ BEMÉLYEDÉSEM sem fáj Justin Biebertől.
Ismerem a fajtáját: a média felkapta, a fél világ megszerette, a szüleitől meg jó géneket örökölt : baba arc, selymes haj, csinos test, stb. stb.
Van valami amit saját magának köszönhet ? Nem is ez a fő gond, hanem az, hogy az ilyenek általában beképzelt, nagyképű kis tuskók, akik azt hiszik, hogy nekik minden jár és hogy minden csaj a lábuk előtt kell heverjen, aki nem annak meg a fejére sz*rnak.
Justin Bieber lehet egy tinibálvány, de semmiképpen sem egy alfa him. Aki bálványokat akar imádni, annak csak tessék, vigyétek Zac Efront is, róla is megvan a véleményem.
hát igen... most jön a sok rajongó és megprobálnak leoltani minket..xD de nem fog sikerülni mert ezen az oldalon sokkal több érett gondolkodású ember van mint akik ilyenekkel foglalkoznak..:D
de most én is foglalkozok vele egy picit pedig amugy nem szoktam XD szerintem gagyi nyálas zenéje van. és olyan mint egy kisiskolás aki nagyonnagynak akar tűni.
annak aki azt irta hogy bárki kedvencét tudná kritizálni azt üzenem hogy proálkozni lehet..:D Deego-t hallgatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!