Mit tennétek 11 éves gyereketekkel, ha megtalálnátok a kamu instagram profilját, ahol hónapok óta idegen arctalan emberekkel beszél?
Figyelt kérdés
Ezerszer elmagyaráztuk neki, hogy milyen veszélyeket rejt az internet, példákkal. Csinált egy fan oldalt egy zenekarnak, de nem örültem, kértem, hogy törölje le. Letörölte állítása szerint, de valójában csak letiltott mindnekit. Teljesen lesokkolódtunk. Mellette van "igazi profilja", ahol csak osztálytársak követik és privát. Teljesen átvert minket, folyamatosan hazudott. Rá sem ismerek. Nem volt korlátlan internethasználati engedélye, szigorú szabályokat vezettünk be, kenhetjük a hajunkra. Borzasztóan sajnálom a gyerekeket. Az egész osztályból ő volt az utolsó, aki okostelefont kapott. Mit tegyek? Nagyon dühös vagyok amiért átvert minket, és kitudja mikbe keveredett. Kitűnő, szorgalmas gyerekről van szó.2020. aug. 22. 13:24
31/31 anonim válasza:
Haggyad már békén! Én 2 évvel vagyok nála idősebb és mindig, mindenben kitudtam játszani a szüleimet, ha az internetezésről van szó ! Az előzményeket egy gombbal tudja törölni, teljes kontroll nem létezik!🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!