Mit tennétek 11 éves gyereketekkel, ha megtalálnátok a kamu instagram profilját, ahol hónapok óta idegen arctalan emberekkel beszél?
Ahha, persze. Szóval egy félpucér srác beteges dolog, remélem a férjedre se mersz ránézni szex közben, mert az milyen már. Az erekció pedig teljesen normális, biológiai folyamat. A fiatal lányok pedig imádják a jóképű, szexis fiúkat nézegetni. Én is imádtam fiatalabb koromban a táncoló, énekelgető fiúbandákat és simán visitottam, ha véletlenül volt egy dudor a nadrágján x-nek vagy y-nak tánc közben. Egy normális, korának megfelelő dolgot kérdőjelezel meg, ami szükséges az egészséges fejlődéséhez.
És honnan kellett volna tudnom, hogy te erre gondolsz? Olvass vissza, megkérdeztem, milyen beteg oldalakra gondolsz, amire te azt válaszoltad, hogy LMBTQ oldalak 😄
Tanár vagyok. Ha tudnád, mi hány ilyen jellegű fejtágítást tartunk a suliban. Volt nálunk a rendőrség, ők is tartottak, kb minden második infó órán is előjön a téma... Hihetetlen, egyszerűen nem megy át a fejekbe.
De nagyon óvatosan büntess vagy szidj ezzel kapcsolatban, mert én úgy látom, hogy egyetlen olyan dolog van, ami a gyerekeken segíthet, ha belekeverednek egy ilyen ügybe: a bizalom a szülők iránt. Te is látod, bárhogy korlátozod, nem használ, szerintem nem is fog. Verd a fejébe, hogy sosem tudjuk, ki ül a számítógép másik oldalán. [link]
Ez egy kisfilm erről, talán így jobban átmegy.
Verd a fejébe, hogy amit egyszer feltölt, örökre nyoma marad. Bárki lementheti, akkor is, ha ő törli.
És ami a legfontosabb, és ezt verd a fejébe legjobban: bármi, akármi történik, akármekkora hülyeséget is csinált, bajba került, szóljon neked! (Na ezért nem érdemes büntetned, mert ha baj van, mégjobban titkolózni fog.)
Nálunk az elrettentő példák célt értek, de nem elég egyszer elmondani.
Jobb félni mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!