Kerültél már olyan helyzetbe, hogy minden hátsó szándék nélkül csináltál valamit, ami teljesen máshogy vette ki magát és közfelháborodást váltott ki, ami után mindenki ellened támadt? (Akár arctalanul is, h nem tudták h te voltál?)
Figyelt kérdés
Köszönöm ha írtok, nagyon örülnék neki!2020. jún. 5. 20:35
1/5 anonim válasza:
Igen, volt. Máig nem értem hogy miért fordultak olyanok is ellenem akiknek az egész ügyhöz gyakorlatilag semmi közük nem volt.
2/5 anonim válasza:
En csak szorakozàsbol csinaltam nem is jelentöset, de egyszer hajnalban vagy ilyen lehetetlen idöpontban kellett elindulnom vonattal. A pàlyaudvaron meg nyüzsögtek a rendörök, én meg mindig kikerültem öket, meg hàttal fordultam stb, aztan felszàlltam, és felszàlltak utanam a vonatra de ugy, mint valami kommando, egymassal jelbeszéltek kint, hogy ki merröl közelitsen meg, aztàn bejöttek hozzàm, hogy "vonatellenörzés", amit nem értettem, es mutattam hang nélkül, hogy tessék,(hàt ellenörizzék a vonatot), aztan azt hitték, azert nem értem, mert nem tudok magyarul, igy angolul kezdtek beszélni, mire megèrtettem, hogy nem a vonatot, hanem engem akarnak ellenörizni, aztan egymasra néztek olyan lefaradt fejjel, hogy bakker ez magyar, ök meg angulul vergödnek, meg miattam "kommandoztak", inkabb nem is szoltak semmit, otthagytak :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!
#1 leírod esetleg, ha nem gond, hogy mi volt?
2020. jún. 5. 20:52
4/5 anonim válasza:
Általában ha elmegyek a munkahelyemen szabira, vagy betegszabira, az ilyen kategóriát okoz, pedig nem vagyok egy "hú de jó" munkaerő.
5/5 anonim válasza:
Igen, volt már ilyen, kisebb dolgok, szerintem mindenkivel.
Nagyobb még nem, mondjuk én alapból teszek mások véleményére, lehet ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!