Túl szigorú vagyok? Mennyire vonjátok be kamasz gyereketeket a házimunkába?
Ma megkaptam hogy túl szigorú vagyok. 13 éves lányom ma reggel 8-kor elment a barátnőivel és délután fél 3kor ért haza. Szólt hogy 4kor megint mennének sétálni. Mondtam neki hogy jó lenne ha maradna és segítene egy kicsit a házimunkában mivel hétvégén vendégek jönnek meg amúgy is hétvégén általában nagytakarítás. Van egy 2 évesem is és nagy családi házunk van, nagy kerttel mellette itthonról dolgozom. Egyszerűen nem tudom egyedül végig csinálni, és szerintem már elég idős ahhoz hogy besegítsen. Így nem engedtem el. Holnap pedig jöttek volna medencézni amire szintén nemet mondtam. Mondtam azt is hogy máskor oké semmi kifogásom, de holnap délelőtt 2 tortát meg kell sütnöm rendelésre és addig figyelhetne a húgára, délután pedig vendégek jönnek ugye.
A többi lány anyukája rögtön letámadott hogy milyen szigorú vagyok, hogy lehetek ilyen. Hiába mondtam hogy miért nem, mindjárt én lettem a fekete bárány.
Nekm is van 2 gyerekem. Igaz már nagyobbak. 4év van köztük. Egyedül vagyok mindenre. A férjem 2havonta jár haza.
Nagy ház nagy udvar.
Ha semmi dolga nem volt a nagynak akkor szóltam hogy segítsen. De máskor soha.
Nekem is nevelnem kellett a saját öcsémet. Mintha az én gyerekem lenne. Egyszer idegenek be is szoltak hogy jó korán kezdtem. Mert 11év van köztünk és épp babakocsiban toltam egyedül.
Na az én lányomnak lesz élete. Majd ráér a saját gyerekével kinlodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!