Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom graffitis falat...

A lányom graffitis falat szeretne! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma reggel a lányom azzal jött, hogy a szobája egyik falára graffitis tapétát vagy posztert szeretne. Mit tegyek? Szerintem nagyon fiús, főleg hogy most festettük át a szobáját szürkére.

Egyébként 12 éves, ami szerintem még elég fiatal ilyenekhez.

2020. aug. 2. 22:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
99%
És akkor mi van, ha fiús??? A saját szobája, neki kell, hogy tetsszen...
2020. aug. 3. 08:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, legalább fújni akarja, azért gondolkodsz rajta. Szerintem nagyon menő lesz.
2020. aug. 3. 09:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ő szobája. Azt nézze, amit ő akar, nem te.

Ha nekem nem tetszene, akkor is olyan lehetne a szobája, amiben Ő jól érzi magát.

Amúgy kit érdekel, hogy fiús-e? Ki előtt kell ezzel megfelelni neked?

2020. aug. 3. 10:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a fiús/lányos dolgot sose értettem. Én lány létemre inkább autókkal, robotokkal játszottam, szerettem minden shounen animét, a Kilarit meg szívből utáltam. És?
2020. aug. 3. 12:40
 15/20 anonim válasza:
100%

Ez legyen a legrosszabb amit a lányod akar de most komolyan😂

Ez miért olyan nagy bűn? Örülnék is neki ha majd az én gyerekemnek lennének ilyen ötletei, azt is megengedném hogy azt fessen rá amit akar, max lecsiszolja/átfedi ha nem lesz jó

2020. aug. 4. 00:43
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon adlak 14-es válaszoló

És egyetértek az előttem szólókkal miért kéne olyan dolgot tiltani amivel nem árt sem magának sem másnak.

Ott van pl. Avril Lavigne is tiniként a S8er boi klipjében pl tök fiús lány volt most meg szép nő lett belőle. De ha nem változik és fiús lány marad azzal sem lenne semmi baj.

2020. aug. 4. 02:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit fűzök hozzá, hogy szerintem olcsóbban festek valamit neki, mint amennyibe a tapéta kerül... 😂
2020. aug. 5. 10:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ez a túl fiús duma, mennyit hallgattam én ezt, ha valami játékot vagy ruhát kértem volna a szüleimtől. Csak azt fogd elérni vele, amit nálam is sikerült anyáméknak, én lettem a világ legnagyobb tomboy-ja 😂
2020. aug. 6. 14:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne fiús? :O van nagyon sok női graffitis :D
2020. aug. 7. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor legyen graffitis fala.
2020. aug. 11. 18:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!