A lányom graffitis falat szeretne! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma reggel a lányom azzal jött, hogy a szobája egyik falára graffitis tapétát vagy posztert szeretne. Mit tegyek? Szerintem nagyon fiús, főleg hogy most festettük át a szobáját szürkére.
Egyébként 12 éves, ami szerintem még elég fiatal ilyenekhez.
2020. aug. 2. 22:50
1/20 anonim válasza:
Miért ne. Nyilván ha folyton követel valamit, akkor oldja meg, de amúgy engem nem zavarna.
Esetleg kérdezd meg, hogy ha van zsebpénze, nézze ki melyiket akarja és vegye meg. Vagy segítsen be az árába.
2/20 A kérdező kommentje:
Van zsebpénze, szokott spórólni, de nem lenne túl fiús?
2020. aug. 2. 22:54
3/20 anonim válasza:
Miért lenne az? Ha egyszer ezt szeretné, nincs akadálya
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem fiús, hagyd neki, még menő is.
5/20 anonim válasza:
Inkább ilyeneken keresztül keresse meg önmagát, mint az “alkohol és a drogok”.
6/20 anonim válasza:
Én anno magamnak festettem mintákat a falra, kérdezés nélkül 😅 apának annyira tetszett, büszkén mutogatta milyen szépen rajzol a lánya. A te lányod csak posztert szeretne, miért ne nincs abban semmi rossz.
7/20 anonim válasza:
Adj neki szabad kezet, had élvezze, nincs ebben semmi rossz.
9/20 anonim válasza:
10/20 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!