Szülők! Mit szólnátok hozzá ha 13 és fél éves lányotok egy 15 éves fiúval járna?
Szia! Szülő vagyok, igaz még pici a gyerekem. Nem örülnék, az ilyen helyzetnek. Bár, ellene nem tennék és nem tiltanám, de sokat beszélgetnék a gyerekemmel, hogy ha bármi van hozzám forduljon bizalommal először. Inkább mögötte lennék, mint biztos háttér bármi van. Hangsúlyozom nem örülnék neki, nagyon félteném a gyerekemet, de elfogadnám.
Egy 13 éves lehet, hogy testileg fejlett, de érzelmileg még nagyon is gyerek. Nevelési tanácsadóban dolgozom, nagyon jó a kapcsolatom a kamaszokkal, de még annyira sérülékenyek és olyan sok rosszindulatú ember van, aki ezt az érzékenységet, tapasztalatlanságot kihasználja.
De ez én vagyok!
Mindenkepp engednem.akkor tobb mindent elmesel majd,ha tiltod akkor titkolozik es nem fogod tudni hanyadan all a dolog koztuk.
13evesen nekem is volt fium,anyuek soha senkitol nem tiltottak el.
19evesen vesztetem el a szuzesegem,tehat nem lehet azt mondani hogy a korai fiuzas miatt barmi bajom szarmazott volna.
én szülő vagyok bár még csak 3 hós a lányom de ha megtiltod neki akkor dugiban ugyis járni fog vele
én megfogatam h nem fogok semmit tiltani neki mert az annál roszab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!