Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok hozzá...

Szülők! Mit szólnátok hozzá ha 13 és fél éves lányotok egy 15 éves fiúval járna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 20:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Én nem vagyok szülő, de az csak másfél év.13 és fél, az majdnem 14. szóval az az egy év nem gáz
2010. aug. 3. 20:23
 2/24 anonim ***** válasza:
80%

Bocsi tudom én nem szülő vagyok....De mi baj lenne vele??

Én is 14 vagyok és 16-17 éves fiú tetszik!A barátnőmnek (velem egyidős) 19 éves barátja van!(na jó arra már azt mondom hogy ne,de egy 15 éves??!!?)Szerintem semmi baj nincs azzal:)

2010. aug. 3. 20:25
 3/24 anonim ***** válasza:
76%
Plusz ez még messze van egy kapcsolattól, ez csak egy kis gyerekes "ismerkedés" még, nem hiszem, hogy bármilyen téren aggódni kéne emiatt.
2010. aug. 3. 20:25
 4/24 anonim válasza:
34%

Biztosan elennezném, 13 évesen fiatal ahhoz, hogy járjon bárkivel is. De tudod, ha ellenzed a dolgot, akkor csak mégjobban akarja majd és lázadni fog, majd találkozik titokban a fiúval, valahol, jobb esetben a fiúnál, rosszabb esetben egy eldugott helyen. :S

Nekem ugyan még nincs gyermekem, de sokat filózom rajta, hogy mit is teszek majd ilyen helyzetben. Én ebben a helyzetben kiderítenék mindent a fiúról. Milyen a modora, kik a haverjai, hogyan viselkedik. Ha semmi rosszat nem találnék, akkor hagynám őket, ha viszont valami stikli is lenne, akkor eltiltanám tőle. Remélem tudtam segíteni! :)

2010. aug. 3. 20:26
 5/24 anonim ***** válasza:
43%

Én nem vagyok szülő, de régebben nekem középsuli előtt nem lehetett barátom!! És ez jó is volt így szerintem!

Persze sunyiban én is próbáltam "pasizgatni" de mivel anya határozottan megtiltotta, és rajtam tartotta a szemét, ezért semmi komoly nem volt!

Amúgy ha megtiltod neki, akkor biztos mérges lesz rád, meg veszekedni is fog veled, de még nem kéne egy ekkora lánynak barát!

A másik részről, meg ki tudja, hogy mit művelne a hátad mögött akkor, lehet mégjobban akarná az egészet hogy csak azért is!

De ha megengeded neki, akkor se fog valószínű mindent elmondani, vagy a szabályaid szerint játszani! Ez nagyon nehéz időszak a lányos anyukáknak!!!! :S

A te értékelési rended szerint, felfogásod szerint kell döntened!

Üljetek le akár hármasban és beszéljetek erről a kapcsolatról nyíltan!

Talán elsőnek ezt kéne tenned!

2010. aug. 3. 20:27
 6/24 anonim ***** válasza:
73%

Messze egy kapcsolattól??? Sajnos a mai világban már nem!!!

Anyukám ma olvasott egy cikket arról, hogy Angliában már a 11, jól olvastátok, már a 11 éves lányok is fogamzásgátlót szednek!!! Persze nem mind, de egyre nő a számuk!

Senkit nem akarok riogatni, de ez azért elgondolkodtató!

Ja és én mikor 13-14 voltam, velem egykorú fiúktól már kaptam az ajánlatokat, hogy mi lenne ha papás-mamást játszanánk!!!!!!

És hogyha egy lány úgy érzi, hogy szerelmes, akkor szerintem jó eséllyel el is tudná csábítani efelé a barátja!Vagyis akármilyen ciki, és mondja, hogy ezt ő már rég tudja, beszélj vele a sexről, a fogamzásgátlásról, stb.

2010. aug. 3. 20:33
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
én se vagyok szülő, de szerintem az lenne a legegyszerűbb ha beszélnél a lányoddal. majdnem 14 éves, lehet vele értelmesen beszélni biztos, és azér ilyenkor már ő is tud gondolkodni. mindenesetre én hagynám, hagy járjon azzal akivel akar, úgyse lesz több ölelésnél meg pusziszkodásnál, ha nem tiltod neki :) azért ő is tud gondolkodni.. ez a "nyomozz a fiú után" dolog meg szerintem szánalmas.. már bocsi..
2010. aug. 3. 20:33
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

1. Találkozhatnak, járhatnak, de csakis nálatok, illetve beszélj a fiú szüleivel is, ismerd meg őket, és hogyha ők se akarják még, hogy legyen vmi, akkor náluk is. De akkor időközönként valamilyen ürüggyel be kell nyitogatni, hogyha becsukják az ajtót!

De ez a találka max napi 2 óra legyen!!Illetve sétálni, mozizni, stb elmehetnek, ezt ugye a barátok is szokták!

Jótanács: világosítsd fel arról a leányzódat, hogy te még nem akarod, hogy legyen valami kettőjük között szexuális téren, esetleg adjál neki egy gumit is vészhelyzet esetén!

Ugyanis sok fiú szédíti a csajokat, hogyha időben kihúzza nem lehet baj!!

Nade hány ilyen nem lehet bajból lett már gyerek!

És babát még ő se akar az fix!

Persze ciki lesz mindkettőtöknek, dehát túl kell esni ezen a beszélgetésen!

2010. aug. 3. 20:47
 9/24 anonim ***** válasza:
30%
Én nem szólnék rá semmi különöset,azt mondanám,hogy oké,találkozgassatok,pettingeljetek,de ha szexet akar és aztán lefekszel vele,akkor utána ne merj sírni,ha elhagy..(előbb-utóbb úgyis az lesz,mégha tiltom is csinálni fogják..)
2010. aug. 3. 21:16
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nem vagyok szülő!
2010. aug. 3. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!