Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a lányommal, ha...

Mit tegyek a lányommal, ha bűn ronda, és emiatt önbizalomhiányos, és elkezdte harapdálni magát?

Figyelt kérdés

Meseszép volt kicsinek, de most kamaszkorára megcsúnyult.

Aki kicsiként szép volt, az felnőve csúnya lesz.

17 éves, nem volt még barátja, valamilyen szinten frusztrálja is a dolog, mert mindig mondja, hogy az osztályból már csak ő az egyetlen, akinek még nem volt senkije. Folyton kapja az elutasítást a fiúktól is szegénykém. Pedig úgy öltözködik, mint az osztálytársai, de még a stílusos megjelenés se segít neki. A smink nem sokat dob rajta.

Az utóbbi időben észrevettem, hogy a jobb alkarját elkezdte harapdálni. Faggadtam, aztán azt mondta, hogy amikor bement a városba ma délelőtt, akkor a buszon az egyik ismeretlen lány odaszólt a mellette ülőnek, hogy milyen csúnya. Elmondása szerint már fél éve csinálja ezt. Mit kellene tennem?

2020. júl. 8. 21:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
34%

Én is bűnronda vagyok, emellé a személyiségem is rossz + bizonyos szintű autizmussal élek, unalmas is vagyok, többnyire már beletörődtem, hogy egyedül élem le az életemet.

20F

2020. júl. 10. 09:03
 22/22 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy csúnya vagy.

Az, hogy valaki gyerekkorában szép volt, nem jelenti azt, hogy később csúnyává válik.

Nincs ilyen "szabály".

Van egy olyan érzésem, hogy nem vagy csúnya. Persze, érezheted magadat úgy. A kettő nem ugyanaz.

2020. aug. 7. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!