Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek a lányommal, ha...

Mit tegyek a lányommal, ha bűn ronda, és emiatt önbizalomhiányos, és elkezdte harapdálni magát?

Figyelt kérdés

Meseszép volt kicsinek, de most kamaszkorára megcsúnyult.

Aki kicsiként szép volt, az felnőve csúnya lesz.

17 éves, nem volt még barátja, valamilyen szinten frusztrálja is a dolog, mert mindig mondja, hogy az osztályból már csak ő az egyetlen, akinek még nem volt senkije. Folyton kapja az elutasítást a fiúktól is szegénykém. Pedig úgy öltözködik, mint az osztálytársai, de még a stílusos megjelenés se segít neki. A smink nem sokat dob rajta.

Az utóbbi időben észrevettem, hogy a jobb alkarját elkezdte harapdálni. Faggadtam, aztán azt mondta, hogy amikor bement a városba ma délelőtt, akkor a buszon az egyik ismeretlen lány odaszólt a mellette ülőnek, hogy milyen csúnya. Elmondása szerint már fél éve csinálja ezt. Mit kellene tennem?

2020. júl. 8. 21:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Egyébként meg mondhatja azt egy szülő a saját gyerekére, hogy bűnronda. Pl.: anyám, apám.
2020. júl. 8. 23:26
 12/22 Derjaderja ***** válasza:
87%

De mi pontosan a ronda?

A legtöbb dolog sporttal, öltözködéssel, fodrász, kozmetikus, fogorvos segítségével jól korrigálható, legalább anmyira, hogy ne szóljon meg egy idegen.

Durva arcfejlődési rendellenesség, hormonális extrém kövérség, valamilyen súlyos bőr vagy csont rendeenesség lehet kivétel, de ezek kiskorban is ott vannak. Az ilyen embereknél ráadásul annyira egyértelmű, hogy testi hibájuk van, hogy a legtöbb ember fékezi magát őket látva. Te szép gyerek voltàl, szóval gondolom nincs hatalmas nyúlszájad vagy egy szemed a homlokod közepén vagy toronyfejed...

Inkább arra tippelnék, hogy nem értesz az öltözköséshez, ápolatlan vagy pattanásos vagy, vagy a szemedig lóg a zsíros frufrud vagy ilyesmi és mindehhez a tartásod sugallja az önbizalomhiányt és "rád van írva"; hogy rúgj belém.

Azt javasolnám, kérdezz meg relevánsnak tűnő személyeket, mit változtass magadon (pl egy csinos nagynénit, stílusos barátnőt vagy pl egy fodrászt ilyesmi).

2020. júl. 9. 00:00
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj, hogy ez a negatív hozzáállás is meglátszik a külsődön. Ha te nem tudod elfogadni magad, azt mások is érzik. Mi nem tetszik magadon?
2020. júl. 9. 00:07
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

sportolj valamit, iszonyat sokat tud dobni az onbecsulesen es az kifele is sugarzik.

En meg csak nem is csokoloztam gimiben mert bena voltam, egyetemen lettem szerelmes eloszor, semmirol nem maradtam le.

Ha kicsikent szepnek lattad magad, valoszinuleg nem lehetsz annyira csunya mint amilyennek erzed.

Szoval 1. Magaddal (a mostani tested megszeretesevel) torodj, ne az osztalytarsaiddal

2.ez jon majd magatol, nem verseny

2020. júl. 9. 02:49
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Már a kérdéssel hülyére veszed az embereket. Mit gondolsz a való életben hogyan fogsz így boldogulni ha már most ködösítesz?
2020. júl. 9. 07:37
 16/22 anonim ***** válasza:
24%
Bűn ronda lánynak bűn ronda fiú való. Nincs ilyen jobb kasztokból válogatás. Egy helyes, magas, izmos fiúnak szép arcú és szexi testű lány kell. Mindenki maga kasztjából válogasson.
2020. júl. 9. 15:57
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Nem azért nincs senkid, mert hazug vagy???
2020. júl. 9. 17:18
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

nézd, az egy dolog, hogy esetleg nem vagy egy klasszikus szépség, de segítek mért nem jönne össze veled senki még ha csinosra faragtatnád is magad a sebésszel: itt rinyálsz, de letolsz magadról minden felelősséged, a szülőd bőrébe bújva sajnáltatod magad "szegénykém...", és meggyőződésed hogy a gonosz fiúk nem akarnak veled összejönni mert ilyen sekélyesek. ez nem igazán szimpatikus magatartás, azt kell hogy mondjam.

sunyi kis ember vagy, aki kerüli az őszinteséget, a felelősséget és a szembenézést önmagával.

2020. júl. 9. 17:21
 19/22 anonim ***** válasza:
33%
Na, helyben vagyunk, ismét. Én ronda vagyok, de kizárólag a szépfiúk tetszenek, milyen igazságtalan az élet.
2020. júl. 9. 18:07
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

nekem még 20 és 30 éves korom közt is sokat változott az arcom, nem hogy 17 évesen, sőt kifejezetten sokáig ronda voltam mert ahogy csontosodott az állkapcsom és mozgott hát nem volt túl nőies. Aztán beállt előbb utóbb.

Szépre szedett szemöldök, jó frizura, minimális smink és tudsz kicsit javítani a külsőségeken, és ne aggódj, valószínű már fél év múlva is másképp fogsz kicsit kinézni. :)

Menj el sportolni, jót fog tenni testileg-lelkileg!

2020. júl. 9. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!