Egy apa ne etesse a majdnem 13 éves lányát! Ne adja a szájába se az epret, se a kanalat (megkóstolni)!nem 2éves már,és nem mozgássérült. Az,ha nekem csinálja, az rendben van,én a párja vagyok, köztünk intimebb a kapcsolat. Mert szerintem ebbe van szexualitás. És az ételt is felvágja neki, úgy adja elé a tányért. És dicséri, hogy szép,meg csinos, mikor a lány küld magáról egy valag képet csak úgy messengeren (mint amikor a tinik ismerkednek) Azt mondja azért viselkedik így mert a kedvébe akar járni...szerintem egy apának nem illő ilyeneket mondani, nem kéne hogy tettszen a lánya.. szerintetek?!
hát igen ez egy furcsa apakomplexusos apa lánya kapcsolatnak tűnik
2020. jún. 19. 18:13
2/19 A kérdező kommentje:
Hozzátenném:elvált apa, 6évig élt a lányával úgy,(pedig hivatalosan az anyjával élt)mintha a társa lett volna (még egy ágyban is aludtak, pedig volt másik szoba, és az apa egy szál alsógatyába aludt mellette, ami sztem szintén illetlen)
2020. jún. 19. 18:33
3/19 anonim válasza:
Szerintem azért ezt eltúlzod. Féltékeny vagy a lányára, vetélytársat látsz benne és ezt rávetíted ela kapcsolatukra.
2020. jún. 19. 20:35
4/19 anonim válasza:
Túlreagálod...
2020. jún. 19. 20:57
5/19 anonim válasza:
Ó teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem a te lányod. Süt az irasodból a féltékenység. Jó az együtt alszunk gatyában rész ennyi idősen már nem normális, de gondolom nem is most volt.
Ha nem tetszik a felállás keress olyan pasit akinek nincs családja
2020. jún. 19. 21:25
6/19 anonim válasza:
Semmi szexuális nincs benne, játék az etetés. Az meg, hogy dicséri a lányát... Még szép!
Az is normális, hogy a kislány képeket küld az apukájának. Normálisak, szeretik egymást.
Kicsit túlreagálod ezt. Biztos, hogy neked egy gyermekes férfival kell együtt lenned?
2020. jún. 19. 22:02
7/19 anonim válasza:
Hát ez a rossz az, aki rosszra gondol tipikus esete. Nyilván nem eteti. Csak megkóstol valamit. Mai napig előfordul, hogy anyám nyújt felém valamit a kanalán, hogy megkostoljam. Remelem nem akar tőlem semmi perverz dolgot 😀 Az, hogy az apa dicséri a lányát, hogy csinos stb az nagyon is normális és nagyon fontos. Ezzel megalapozza a lánya önbizalmat és nem lesz olyan bizonytalan önmagában, mit pl te. 🤷🏼♀️
2020. jún. 19. 22:07
8/19 anonim válasza:
Néhány napja a rokon pasi etette a 6 évest, most meg ez? Kicsit már unalmas.
2020. jún. 19. 22:39
9/19 anonim válasza:
ki kellett volna hagynod azt a részt, hogy a mostohája vagy. Most mindenki csak erre figyel és csak savazást fogsz kapni.
Pedig amit leírsz, az tényleg elgondolkodtató. Ha neked egészséges kapcsolatod volt az édesapáddal, akkor tudod, hogy nagyjából mi a normális, és mi lehet kellemetlen egy kamaszodó lánynak. Ha már szól a fejedben a vészcsengő, puhatold ki a kislánynál, hogy van e bármi, amit már szívesen elhagyna, csak esetleg nem meri kérni? pl. az etetés... kissé megalázó lehet egy ekkora gyereknek, de talán fél hogy megbántja az apját ha elutasítja. Ha pedig már a vészharang kong a fejedben, akkor helyezd a gyermekvédelmet a kapcsolatod elé. Egy olyan pasiért úgyse kár, aki társat lát a saját lányában... :(
2020. jún. 20. 01:46
10/19 anonim válasza:
9es nem eteti, csak megkóstol valamit.
Kérdező ebben mi szexuális??? A táplálás-gondoskodás, nem előjáték. Persze lehet az is, ha úgy állsz hozzá. De az, hogy a szájába tesz egy epret, hogy kóstolja meg...
Dícséri. Persze. Minden normális szülő dícséri a gyerekét. Féltékeny vagy. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!