Mit gondolnátok ha a gyereketek ilyen zenéket hallgatna?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=l_XGEJYpZH0
Ilyeneket hallgatok, de a szüleim azt mondják hogy ezek beteg zenék meg hogy nem vagyok normális hogy ez tetszik..
2020. máj. 18. 12:14
2/22 A kérdező kommentje:
Több évnyi zenetanulás után szerintem kijelenthetem, hogy pont most van ízlésem:/ De az a baj, hogy az "átlag" ízléssel rendelkezők füle az "üvöltözésnél" tovább már nem hall..
2020. máj. 18. 12:25
3/22 anonim válasza:
16 évesen más az ízlésed, mint majd 20-30-40 evésen lesz.
4/22 anonim válasza:
Semmit. Nem érdekel, mit hallgat, ameddig nem üvölteti. (De bömböltetve a kedvenc zenéim is zavarnának.)
5/22 anonim válasza:
Nem
A tanulással nem kapsz ízlést is..
Ne keverd!
Hallom én a mögötte lévő technikát, a sávokat.. stb
De egyben semmi harmónia nincs benne, pedig szeretem az elektronikus zenét..sőt, azt szeretem.
Szeretem a tört zenét, ami pont a harmóniát töri meg..
Ez nem élvezhető...
6/22 anonim válasza:
Jah, lemaradt a lényeg.
Nem szólnék semmit, leszámítva, hogy otthon leszel szíves fej/fülhallgatóval hallgatni...
Úgyis kinövöd
7/22 A kérdező kommentje:
Ez csak ennek a bandának az első albuma, meg elég régi is, tehát valószínűleg ezért ilyenek, bár ennek is megvan szerintem a szépsége.
Viszont ebben a műfajban rengeteg az elég minőségi zene is
2020. máj. 18. 12:56
8/22 anonim válasza:
De miért kéne a szüleidnek ehhez bármit is szólni?
9/22 A kérdező kommentje:
Volt már párszor, hogy hazajöttek, nem hallottam őket és közben hangszóróról hallgattam zenét
2020. máj. 18. 13:02
10/22 A kérdező kommentje:
Tehát onnan tudják, hogy ilyeneket hallgatok
2020. máj. 18. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!