Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi van a lányomal?

Mi van a lányomal?

Figyelt kérdés

A 13 éves lányom nem rég jött haza az unokatestvéreitől(7,4 évesek).3 napot töltött most veluk, de majd megint szeretne menni hozzájuk. Azt mondta jobban szeret lenni náluk mint otthon. Sokat tud velük jatszani(trambulin, baba, stb). A családi hangulatot ott jobbnak találja. Ők sokszor mennek kirándulni. És stb.

Hagyam és majd leszokik erről, vagy beszeljek vele?

2020. máj. 12. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyrészt engedd el a rokonokhoz amilyen gyakran csak lehet, ha ott szeretne lenni. Mondjuk lehet a jelen helyzetben nem a legjobb ötlet. De mindenképp szervezzetek vele közös programokat, akár a szűk családotokban, akár az unokatesókat is bevonva. Mert így most azt látja, hogy a másik családnál mennyivel jobb, és a szülei kevesebbet tesznek érte, pláne ha még korlátozni is akarnák.
2020. máj. 13. 17:54
 12/12 anonim válasza:
Semmi probléma nincs vele. Én is így jártam. A 12 éves lányomnak van egy 5 éves unokatestvére. Jártak egymáshoz, de annyira, h a lányom sírt, ha nem találkozhattak. Majd elkezdődött az iskola, és leállt. Visszatértek a barátnők, barátok, és már nem hiányolta annyira. Ha esetleg szeretnéd, h otthon legyen, hívd át az unokatesókat, vagy egy iskolatársát. Sztem segíthet
2020. máj. 15. 18:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!