_Lehet itt még valamit tenni, vagy már teljesen veszett ügy?
Na szóval az van hogy a táborból tetszik nekem egy fiú,szőkésbarna kékszemű szeret sportolni...és szinte mindenben ő a legjobb(15)De az a helyzet hogy van egy lány(14)aki tetszik neki,festettszőke nem túl okos,cigizik,( Ő is)majdnem minden sporthoz béna,igaz valamikor beáll focizni (egy kicsit ért hozzá...)Mindig eggyütt szoktak lógni meg a haverjaikkal (én ugytudom nem járnak)Ez a lány nem is igazán az a "csajos lány" hanem tecktonikozik,szereti a számitogépes játékokat(a gépterembe is ő a legjobb amikor játszunk valamin)...Én viszont alig tudok közekerüni hozzájuk mert ők a "menők"höz tartoznak én viszont tök átlagos vagyok Sehogy sem tudom megközelíteni Ő-t.Este amikor menni kell aludni valamikor ki szoktam menni és odaegyek a sátrukhoz(külön alszanak a fiuk és a lányok) és hallom hogy a fiúk arról a lányról beszélnek.Szerintem azt sem tudják hogy létezem.Össze akarok jöni ezzel a fiuval de fogalmamsincs hogy kezdjem.
Ha tudnátok tanácsot adni azzal sokat segítenétek!!
Köszi
13/L
uristen.kérdező-.-""
tényleg csk segíteni akart.és ezzel sikerülhet is-.-"
Amit az 1. mondott azzal felkeltheted a fiú érdeklődését is, így hát mégsem olyan rossz ötlet. Beszélgess a fiúval, ha jó az idő és napoztok (nemtudom milyen tábor azért írom) kérd meg, hogy kenje be a hátad meg ilyesmik. Ilyen apróbb lépésekkel keltsd fel az érdeklődését, a többit pedig bízd rá. Elvégre nem a lánynak kell udvarolni. Viszont ha a fiú rád sem hederít akkor hagyd őt hadd nyomuljon arra a p*csára. Sok sikert. ;)
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!