Ez mi volt? Valami rossz? Vagy valami jó? :OO
értem én= )
am már vagy 2napja szúr a hasam...:S:S
de nagyon.
lehet h megfog jönni??
Nagyon Köszönöm= )
Én is kívánok minden szépet és jót!!
Szia!
Én 11 éves voltam mikor megjött és már az első perctől utálom. Nekem nem volt semmi előjele hogy meg fog jönni, folyásra sem emlékszem, egyszer csak tök hirtelenül megjött, nagyon megijedtem mert nem számítottam rá hogy meg fog jönni. Anyukám mesélte, hogy neki 15 évesen jött meg először és azt gondoltam majd nekem is úgy lesz. Erre 11 évesen jött meg. Én a mai napig ki nem állhatom. Gusztustalan, fájdalmas, büdös főleg nyáron, ráadásul olyankor 1-2 napig legszívesebben csak feküdnék, de azt persze nem tehetem mert már családom van, munkába kell járni, stb Alig várom, hogy végleg elmúljon és soha többé ne jöjjön meg, de erre még sokat kell várnom, huszonéveseknek nem szokott csak úgy elmúlni...:S Amikor terhes voltam olyan jó volt, hogy nem menstruáltam. :)
Kívánom, hogy neked fájdalommentes legyen minden mensid.
köszi a válaszokat!! jöhetnek még= )
jah és am vmi barnás is vt... az mi??:OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!