Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez mi volt? Valami rossz?...

Ez mi volt? Valami rossz? Vagy valami jó? :OO

Figyelt kérdés
Ma elmentem este felé wc-re és találtam a bugyimban egy ilyen borsószem nagyságú zselé szerűséget...Mi lehette az?? Meg ilyen fehér volt és a szaga olyan volt mint a folyásnak...Amúgy még nem menstruálok... Lehet, hogy ez valami előjele volt vagy mi??? Válaszoljatok hamar légyszii
2010. júl. 26. 00:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
ahhw en is pont igy vartam hogy megjojjon es csak baj van vele , pl ha akkor jon meg mikor nem is varsz ra mert nekem eleg rendszertelenul jon meg , es van mikor nagyon faj az elso napon ( akkor nem vagyok jo semmire ) es akkor szex sincs (nah jo ezt ugy altalanosan mondtam ,nem csak egy 13 evesnek)
2010. júl. 29. 15:30
 22/27 A kérdező kommentje:

értem én= )

am már vagy 2napja szúr a hasam...:S:S

de nagyon.

lehet h megfog jönni??

2010. júl. 29. 15:32
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia! Könnyen lehet, hogy menstruálni fogsz. Ne aggódj! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára örökké tartó végtelen boldogságot és minden elképzelhető jót!!!
2010. júl. 29. 16:22
 24/27 A kérdező kommentje:

Nagyon Köszönöm= )

Én is kívánok minden szépet és jót!!

2010. júl. 29. 17:35
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 11 éves voltam mikor megjött és már az első perctől utálom. Nekem nem volt semmi előjele hogy meg fog jönni, folyásra sem emlékszem, egyszer csak tök hirtelenül megjött, nagyon megijedtem mert nem számítottam rá hogy meg fog jönni. Anyukám mesélte, hogy neki 15 évesen jött meg először és azt gondoltam majd nekem is úgy lesz. Erre 11 évesen jött meg. Én a mai napig ki nem állhatom. Gusztustalan, fájdalmas, büdös főleg nyáron, ráadásul olyankor 1-2 napig legszívesebben csak feküdnék, de azt persze nem tehetem mert már családom van, munkába kell járni, stb Alig várom, hogy végleg elmúljon és soha többé ne jöjjön meg, de erre még sokat kell várnom, huszonéveseknek nem szokott csak úgy elmúlni...:S Amikor terhes voltam olyan jó volt, hogy nem menstruáltam. :)

Kívánom, hogy neked fájdalommentes legyen minden mensid.

2010. júl. 30. 13:20
 26/27 anonim válasza:
a mikulás hagyta ott meglepinek...
2010. júl. 30. 14:35
 27/27 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!! jöhetnek még= )

jah és am vmi barnás is vt... az mi??:OO

2010. aug. 2. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!