Ez mi volt? Valami rossz? Vagy valami jó? :OO
Figyelt kérdés
Ma elmentem este felé wc-re és találtam a bugyimban egy ilyen borsószem nagyságú zselé szerűséget...Mi lehette az?? Meg ilyen fehér volt és a szaga olyan volt mint a folyásnak...Amúgy még nem menstruálok... Lehet, hogy ez valami előjele volt vagy mi??? Válaszoljatok hamar légyszii2010. júl. 26. 00:41
1/27 anonim válasza:
túrósodik a folyásod. ugyanaz, csak más állagú.
2/27 A kérdező kommentje:
és az baj??:OO
vagyis akk még most se fog megjönni??= (
am 13/L
2010. júl. 26. 00:55
3/27 anonim válasza:
Nem ég, vagy csíp, fáj a puncid? Nem viszket vagy piros? Ha ezek a tünetek nincsenek, akkor semmi baj! Ez a menstruáció előjele. De az változó, hogy mikor fog megjönni. Válaszolj légy szíves a kérdéseimre!
4/27 anonim válasza:
Lehet a menstruáció előjele,ha nincs semmi panaszod. 11 éves kislányommal mostanában mentünk át ezen. Szerintem Te is beszélj anyukáddal,kérdezd meg őt is,biztos segít neked.
Meg,ha még nincs,ideje,hogy betétet is vegyetek,lehetőleg együtt.
5/27 A kérdező kommentje:
hát csak néha egy picit csíp de nem is tudom igazán h csíp e lehet hogy csak már bebeszéltem magamnak... miért?? az nagybaj?
2010. júl. 26. 16:30
6/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A 06:45-ös vagyok. Azért kérdeztem, hogy nem fáj, vagy csíp-e a puncid, mert akkor el kéne menned orvoshoz. Amúgy nincs semmi baj, csak a csípő érzés miatt. Kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
7/27 A kérdező kommentje:
de mit jelent ha csíp?? bajt??
de am Köszönöm= )
2010. júl. 26. 16:54
8/27 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Megint a 06:45-ös vagyok. Ha csíp a puncid, az sajnos valami fertőzést jelent. De ne aggódj, gyógyszerrel, vagy kenőccsel könnyen lehet gyógytani. Még egyszer kívánok Neked kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
9/27 anonim válasza:
Ovulációd volt. 2-3 hét múlva menstruálni fogsz. Ilyen az ovulációkor jelentkező folyás. Fehér és zselés cucc. Ne aggódj, nem vészes. :) És anyukád is kérdezheted, szerintem szívesen válaszol.
10/27 anonim válasza:
De nem biztos hogy 2-3 hét múlva fog megjönni.. nekem pl. kb. 7-8 hónappal előbb volt folyásom mint menstruációm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!