Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez mi volt? Valami rossz?...

Ez mi volt? Valami rossz? Vagy valami jó? :OO

Figyelt kérdés
Ma elmentem este felé wc-re és találtam a bugyimban egy ilyen borsószem nagyságú zselé szerűséget...Mi lehette az?? Meg ilyen fehér volt és a szaga olyan volt mint a folyásnak...Amúgy még nem menstruálok... Lehet, hogy ez valami előjele volt vagy mi??? Válaszoljatok hamar légyszii
2010. júl. 26. 00:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
59%
túrósodik a folyásod. ugyanaz, csak más állagú.
2010. júl. 26. 00:45
 2/27 A kérdező kommentje:

és az baj??:OO

vagyis akk még most se fog megjönni??= (

am 13/L

2010. júl. 26. 00:55
 3/27 anonim ***** válasza:
59%
Nem ég, vagy csíp, fáj a puncid? Nem viszket vagy piros? Ha ezek a tünetek nincsenek, akkor semmi baj! Ez a menstruáció előjele. De az változó, hogy mikor fog megjönni. Válaszolj légy szíves a kérdéseimre!
2010. júl. 26. 06:45
 4/27 anonim ***** válasza:
84%

Lehet a menstruáció előjele,ha nincs semmi panaszod. 11 éves kislányommal mostanában mentünk át ezen. Szerintem Te is beszélj anyukáddal,kérdezd meg őt is,biztos segít neked.

Meg,ha még nincs,ideje,hogy betétet is vegyetek,lehetőleg együtt.

2010. júl. 26. 08:08
 5/27 A kérdező kommentje:
hát csak néha egy picit csíp de nem is tudom igazán h csíp e lehet hogy csak már bebeszéltem magamnak... miért?? az nagybaj?
2010. júl. 26. 16:30
 6/27 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A 06:45-ös vagyok. Azért kérdeztem, hogy nem fáj, vagy csíp-e a puncid, mert akkor el kéne menned orvoshoz. Amúgy nincs semmi baj, csak a csípő érzés miatt. Kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
2010. júl. 26. 16:36
 7/27 A kérdező kommentje:

de mit jelent ha csíp?? bajt??

de am Köszönöm= )

2010. júl. 26. 16:54
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Megint a 06:45-ös vagyok. Ha csíp a puncid, az sajnos valami fertőzést jelent. De ne aggódj, gyógyszerrel, vagy kenőccsel könnyen lehet gyógytani. Még egyszer kívánok Neked kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
2010. júl. 26. 17:09
 9/27 anonim ***** válasza:
Ovulációd volt. 2-3 hét múlva menstruálni fogsz. Ilyen az ovulációkor jelentkező folyás. Fehér és zselés cucc. Ne aggódj, nem vészes. :) És anyukád is kérdezheted, szerintem szívesen válaszol.
2010. júl. 26. 17:22
 10/27 anonim válasza:
De nem biztos hogy 2-3 hét múlva fog megjönni.. nekem pl. kb. 7-8 hónappal előbb volt folyásom mint menstruációm..
2010. júl. 26. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!