Ez mi volt? Valami rossz? Vagy valami jó? :OO
remélem inkább a 2-3 hét és nem a 7-8 hónap...= )
köszönöm a válaszokat!!
mi??:OO
és azt canestennel lehet kezelni??
és am is azt honnan kapnám el?? sose ülök rá idegen helyen a vécére, meg semmi ilyenek...
Viszketés, akármikor csíp a pisilés? akármi ilyesmi tünet?
egyébként strandon is elkaphatod...:/ rossz nyavalya ez és nehezen kezelhető, de ha nincs viszketés semmibaj. :) Canesten jó rá igen, de az asztali sós ülőfürdő is jó:D sőt, nekem csak az volt jó.:D
semmi viszketés csíípés meg ilyenek....
azt a sós akármit hogy kell amúgy?
jah és nem túrósodik a folyásom hanem egy alkalommal zselés volt!!!
Tudom, én is alig vártam az elsőt, de fogod még azt unni is! Egy életen át elkísér majd.
Ha még midig zavar a dolog, használj tisztasági betétet. Kipróbálhatod a rózsaolajat is. A kisbabák szájpenészére is ezt használják, szóval nem ártalmas. Nekem a terhességem alatt javasolták ezt. Patikában párszáz forintért lehet venni. Én úgy használtam, h belenyomtam egy fülpiszkálót az üvegcsébe, és bekentem vele a hüvelyemet belül. Kb. 1 percig rettentően csípett, de aztán pár kezelés után elmúlt a bajom.
okéé...= )
megpróbálom hátha jó lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!