Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez mi volt? Valami rossz?...

Ez mi volt? Valami rossz? Vagy valami jó? :OO

Figyelt kérdés
Ma elmentem este felé wc-re és találtam a bugyimban egy ilyen borsószem nagyságú zselé szerűséget...Mi lehette az?? Meg ilyen fehér volt és a szaga olyan volt mint a folyásnak...Amúgy még nem menstruálok... Lehet, hogy ez valami előjele volt vagy mi??? Válaszoljatok hamar légyszii
2010. júl. 26. 00:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

remélem inkább a 2-3 hét és nem a 7-8 hónap...= )

köszönöm a válaszokat!!

2010. júl. 26. 21:12
 12/27 anonim ***** válasza:
szerintem ne várd.:D Én 14 évesen kezdtem el, a középiskola előtt gólyatáborból jöttem haza, másnap reggel megjött. Pedig akkor már teljesen lemondtam arról hogy mostanába megfog jönni.
2010. júl. 27. 13:54
 13/27 anonim ***** válasza:
Az elsőnek...ha "túrósodik" a folyás az nem a menstruáció előjele. Hanem a hüvelygombáé...
2010. júl. 27. 13:55
 14/27 anonim ***** válasza:
Ne várd már annyira, hogy menstruálj. Fogsz még eleget, és majd meglátod, hogy nem egy kellemes dolog, még ha nem is fogsz görcsölni, meg nem fog nagyon fájni akkor sem jó érzés, pláne meg nyáron a melegben... mit nem adnék érte, ha nem kellene menstruálnom...
2010. júl. 27. 14:34
 15/27 A kérdező kommentje:

mi??:OO

és azt canestennel lehet kezelni??

és am is azt honnan kapnám el?? sose ülök rá idegen helyen a vécére, meg semmi ilyenek...

2010. júl. 27. 17:07
 16/27 anonim ***** válasza:

Viszketés, akármikor csíp a pisilés? akármi ilyesmi tünet?

egyébként strandon is elkaphatod...:/ rossz nyavalya ez és nehezen kezelhető, de ha nincs viszketés semmibaj. :) Canesten jó rá igen, de az asztali sós ülőfürdő is jó:D sőt, nekem csak az volt jó.:D

2010. júl. 28. 02:53
 17/27 A kérdező kommentje:

semmi viszketés csíípés meg ilyenek....

azt a sós akármit hogy kell amúgy?

jah és nem túrósodik a folyásom hanem egy alkalommal zselés volt!!!

2010. júl. 28. 13:41
 18/27 A kérdező kommentje:
vagyis nem 1 alkalommal mert ma is olyan volt...
2010. júl. 28. 16:16
 19/27 anonim ***** válasza:

Tudom, én is alig vártam az elsőt, de fogod még azt unni is! Egy életen át elkísér majd.

Ha még midig zavar a dolog, használj tisztasági betétet. Kipróbálhatod a rózsaolajat is. A kisbabák szájpenészére is ezt használják, szóval nem ártalmas. Nekem a terhességem alatt javasolták ezt. Patikában párszáz forintért lehet venni. Én úgy használtam, h belenyomtam egy fülpiszkálót az üvegcsébe, és bekentem vele a hüvelyemet belül. Kb. 1 percig rettentően csípett, de aztán pár kezelés után elmúlt a bajom.

2010. júl. 29. 15:13
 20/27 A kérdező kommentje:

okéé...= )

megpróbálom hátha jó lesz:)

2010. júl. 29. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!