Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem törvényellenes egy kiskorú...

Nem törvényellenes egy kiskorút megverni, bántalmazni?

Figyelt kérdés
Hallottam a TV-ben hogy az, de akkor miért csinálják ennyien?

2020. márc. 21. 20:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
86%

Nem is kell elolvasnod, úgysem értenéd, mert ahhoz kell egy kis ész is, amiből láthatóan neked nem sok jutott.

Amíg pedig képtelen vagy szöveget értelmezni és csak fekete-feherben és végletekben vagy képes gondolkodni, addig kar beléd a szó.

Millió és egy törvénytelen, ennél sokkal súlyosabb dolgot követnek el emberek, amik büntetlenül maradnak, vekengj azon, mert mint mondottam, ha fejre állsz se szólhatsz bele más életébe.

További jó vergődést. 😉

2020. márc. 25. 10:46
 32/61 anonim ***** válasza:
25%

Fu félelmetes, hogy a pszichológia igazolódni látszik, és az erőszak legitimálja önmagát generációkon keresztül. Kedves kérdező, a gyermekbántalmazás sokkal távolabbról ered. Generációk nőttek fel úgy, hogy nem szabadott eltérni a normától. Nem csak az volt az elvárás hogy a gyerek köszönjön előre, de az is hogy maximum három óránként lehet megetetni, egyébként játszon csendben és ne zavarja a szülőt. Ezek az emberek akik itt kommentelnek ebben a rendszerben nőttek fel, ahogy az ő szüleik is. Nem tanulták meg kezelni az indulataikat, hiszen az ő szüleik sem tudták, nem volt minta előttük hogy hogyan is kellene. Ha a gyerek nagyon szófogadatlan volt, akkor ahelyett hogy időt és energiát fektettek volna a gyerek megértésébe, inkább kapott két pofont, és mentek vissza kapálni. A gyerek amíg kicsi rá van utalva a szüleire. Ha a szülei bántják akkor egy világ omlik össze benne, mert azok az emberek árulják el akikre ő teljesen rá van utalva. Egy négyéves gyerek nem tud választani, hogy ha a szüleim rosszul bánnak velem akkor elhagyom őket, hiszen képtelen magát fenntartani. Ezért kénytelen ott maradni és egyre inkább bizalmatlanná válik a szüleivel, a saját szerethetőségével kapcsolatban. A szülő pedig mivel őt is verték és lám milyen rendes ember lett belőle (ki-ki döntse el maga, hogy aki egy nála kisebb neki kiszolgáltatott lényt bánt az rendes ember-e), így úgy gondolja hogy ártani nem fog. Illetve kénytelen magának bemagyarazni, hogy attól hogy a szüleim verték még szerettek engem. Ergo a szeretet egyik eszköze az ütés.

Persze ezek azok a szülők akik azért verik meg a nagyobbik gyereküket mert az bántja a kisebbet, és a kisebbet ugye nem szabad bántani. Szóval tele van anomáliákkal a felettünk lévő generáció a gyermeknevelés tekintetében. Én megfogadtam, hogy nem fogom soha sem fizikailag sem verbálisan bantani a gyerekem még ha nagyon dühös vagyok is, hiszen az önuralom az ami megkülönböztet minket az állatoktól. Habár engem is többször bántottak a szüleim, nem tartom helyesnek amit tettek, nem is jó a kapcsolatunk, és nem is tudnék soha velük őszinte szülő gyerek viszonyt ápolni. Nem haragszom rájuk, ők sosem fogják elérni azt a szintet hogy a saját erzelmeikkel tisztában legyenek, kontrollálják, empatikusak legyenek.

Szóval azért törvénytelen a gyereket verni hogy az embereket elindítsák a korrekt gyereknevelés felé, és azért verik még mindig a gyerekeket mert az évszázados örökséget nehéz levetkőzni, nehéz az embernek nem ugyz viselkedni ahogy vele viselkedtek.

2020. márc. 26. 08:48
 33/61 A kérdező kommentje:
Az utolsónak igaza van.
2020. márc. 26. 10:13
 34/61 anonim ***** válasza:
84%

Iszonyat szánalmas vagy. Akik nem a te agybajodat pártolják, azoknak csak hisztizni tudsz és nem bírsz 3 mondatot értelmezni, nem vagy képes felfogni hogy mi a különbség EGY pofon és A VERÉS között, bezzeg ha valaki számodra tetsző dolgot ír egyből ideokádod, hogy "igaza van".

Fenéket van igaza/d, szimplán te megerősítés céljából írtad ki a kérdést és ovisokat megszégyenítő módon hisztériázol, ha láthatóan a nagy többség nem a te pártodat fogja. Nőjj már fel. Semmire nem mész azzal, hogy itt toporzékolsz, attól még nem lesz hirtelen beleszólásod és rálátásod más nevelési módszereibe!

2020. márc. 26. 13:23
 35/61 A kérdező kommentje:
Azért pofozod mert nincs türelmed nevelni. Nem ezért kell gyereket vállani.
2020. márc. 26. 13:32
 36/61 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok, nagyon ügyes vagy, annyi telik tőled hogy ISMERETLENÜL, nulla darab infóval, bármiféle rálátás nélkül az életünkre, a sztori pontos ismerete nélkül ítélkezel és hasraütésszerűen baromságokat hordasz össze, mivel annyi eszed sincs, mint egy tyúknak! Lehet számodra hihetetlen, de nem minden fekete-feher! Baromira nem vagyok türelmetlen és halvány lila gőzöd nincs miért kapott a 20 éves lányom EGYETLEN EGY pofont élete során. Vagy mi az, talán látod a múltat és tudod mi, miért történt?! Baromira nem lehet annyival letudni, hogy "türelmetlen vagy".

De hogy is tudnál te bármit is, valószínűleg csak egy agyatlan tini vagy, aki életében nem látott még gyereket közelről. Érdekes módon arra még mindig nem tudtál válaszolni, hogy jó magad pontosan hány gyereket is nevelsz? Bár teljesen egyértelmű, hogy egyet se, azért van ekkora pofád a monitor mögül.

Javaslom először tanuld meg mi a különbség a bántalmazás/verés és egy pofon között, mert félelmetesen buta vagy.

2020. márc. 26. 14:34
 37/61 anonim ***** válasza:
86%
Ja és te csak ne mondd meg hogy ki, miért vállaljon gyereket, de szívből remélem hogy ennyi ésszel te soha nem fogsz egyet sem, mert előre sajnálom szerencsétlent.
2020. márc. 26. 14:35
 38/61 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy a tiéd is, plusz mellé még iszonyatosan le is égeted magad. 😅

Tiszta dedó, érvelni nem tudsz, gondolkodni nem tudsz, szöveget értelmezni sem tudsz, tulajdonképpen hisztin kívül semmi mást nem tudsz felmutatni, ha valaki erre rávilágít, akkor meg lemesz dedóba, miszerint "nyenyenye nem olvasom el".

Ilyen agyhalott emberből, akivel kommunikálni sem lehet, mert bevágja a durcát, a büdös életben nem lesz ügyvéd. :)

Kamuzz máshol.

2020. márc. 26. 14:49
 39/61 anonim ***** válasza:
84%

En egyáltalán nem támogatom a gyermekbántalmazást, ahogy itt senki más sem írt ilyet egyébként, ugyanis egy pofon nem bántalmazás, de amit te itt leművelsz kérdező az kritikán aluli. Irtózatosan buta, sötét és primitív vagy.

Te tényleg pusztán csak azért írtad ki a kérdést, hogy valaki megerősítsen, majd mikor kb senki nem értett veled egyet, nekiálltal vergődni és bedobtad az "ügyvéd leszek, majd én tudom" dumát.😀 Ugyan már. Úgy vagy/leszel te ügyvéd, mint én űrhajós.

Visszamehetnél elsőbe egy kis értő olvasást tanulni. Illetve a vitakezelési kultúrád is kritikán aluli. Azon is van mit csiszolnod. Ja és tágítsd egy kicsit a látókörödet is, mert rettenet csőlátásű vagy.

2020. márc. 26. 14:54
 40/61 anonim ***** válasza:
30%

36-os vagyok 2 gyermek édesanyja. Itt található hogy mit jelent a bántalmazás. Ezek alapján a pofon is bántalmazás. Nem szeretnék senkit meggyőzni, csak szeretném ha a gyerekeink soha az életben nem találkoznának.

[link]

2020. márc. 26. 15:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!