Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem törvényellenes egy kiskorú...

Nem törvényellenes egy kiskorút megverni, bántalmazni?

Figyelt kérdés
Hallottam a TV-ben hogy az, de akkor miért csinálják ennyien?

2020. márc. 21. 20:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
65%

Pedig egy jól időzített atyai pofon csodákra képes. Nem kell, hogy nagy legyen és berepüljön tőle a sarokban. Én inkább a seggére szoktam rácsapni, ha nagyon rossz és szemtelen. De ez is nagyon ritka. Én is elitélem azokat akik a gyereket rendszeresen bántalmazták.

Nekem szótfogadnak, de a páromnak aki engedékeny és nem következetes neki nem. Van, hogy sírva hív fel, ha dolgozom, hogy nem bír a gyerekekkel. Rájottek, hogy az anyjuknál mindent megtehetnek, mert úgy sem lesz következménye.

2020. márc. 22. 07:20
 12/61 A kérdező kommentje:
Az nagyon kicsi lehet ha a fenekére kell csapni. Én itt most a kamaszokról kérdeztem, mert mint mondtam van egy olyan barátom akinek az anyja régen azt találta jó megoldásnak hogy erősen t*kön rúgta, semmicske problémákért.
2020. márc. 22. 11:53
 13/61 anonim ***** válasza:
68%

Igen is hasznos tud lenni egy-egy atyai pofon, nem akkora, amivel kiviszi a ház oldalát nyilván, de van az a pont, mikor már a szép szó nem használ.

1-1 seggrelegyintéstől sem lesz semmi baja.

Nekünk, szülőknek sincsenek kötélből az idegeink.

Te úgy neveled a saját gyerekedet, ahogy akarod, te dolgod, más meg úgy, ahogy ő jónak látja! Semmi közöd hozzá.

2020. márc. 22. 11:59
 14/61 A kérdező kommentje:
Mi az hogy semmi közöm hozzá?? Törvényellenes, tudod mi az?? Az amit tiltanak azok akiket mi megbíztunk vele.
2020. márc. 22. 12:03
 15/61 anonim ***** válasza:
69%

Az, hogy semmi közöd hozzá, jól halllottad!! Ne keverjük már össze az atyai pofont vagy egy kézrecsapást a gyerekbántalmazással!

Foglalkozz a saját dolgoddal, ilyen egyszerű.

Vagy felőlem nyugodtan vergődhetsz, attól még továbbra sincs beleszólásod más életébe.

2020. márc. 22. 12:17
 16/61 A kérdező kommentje:
Dehogynem! Ez tiltott dolog. Ügyvédnek tanulok, és nagyon jól tudom hogy mi mi.
2020. márc. 22. 12:19
 17/61 anonim ***** válasza:
64%

Huuuu de megijedtem, most aztán jól megmondtad.😅

Figyelj én mondok meg jobbat: akkor sincs közöd hozzá! Nyugodj le szépen, vegyél be egy Xanaxot, hátha az segít.

A gyermekbántalmazás ellen kapálózzál és ne más életébe akarj már ismeretlenül belepofázni. Úgy sem tudod Magyarország összes családját ellenőrizni, hogy ki hogyan neveli a gyerekét és halvány fogalmad se lesz róla, hogy melyik gyerek kapott életében 1-1 atyai pofont és melyik nem..

De persze hajrá, hisztizz csak tovább, az én lányom kb 3 éves korában kinőtte ezt a műbalhet, de hát...:)

2020. márc. 22. 12:24
 18/61 anonim ***** válasza:
61%

Olyan világot élünk, hogy nem hogy rácsapni nem lehet a gyerekre, de még kiabálni sem szabad vele.

Engem jól megvert a tanár a suliban mikor rossz voltam és otthon kaptam a következőt, ha ezért panaszkodni mertem.

Nem lettem lelki sérült, szerintem normális tisztelet tudó felnőtt lett belőlem.

Tudom más világot élünk. Meg is van a következménye.......

2020. márc. 22. 12:47
 19/61 anonim ***** válasza:
65%

Aha, ügyvédnek tanulsz és tudod, hogy mi micsoda... Előbb meg még a TV-ben hallottad és ki kellett írnod GYK-ra, hogy tényleg igaz-e. :)

Amúgy ha valóban ügyvédnek tanulnal, tisztában lennél mi a különbség egy pofon és a bántalmazás között. Mert baromira nem ugyanaz a kettő.

Javaslom egyébként, hogy kezeltesd az idegeidet és vegyél kicsit vissza hisztiből, ugyanis ez nem túl jó pont egy ügyvédnél.....

2020. márc. 22. 13:02
 20/61 A kérdező kommentje:
Védem a gyerekeket és nem az erőszakosakat akik erővel nevelik a gyereküket, ész helyett. Bántalmazás a pofon.
2020. márc. 22. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!