Nem törvényellenes egy kiskorút megverni, bántalmazni?
Pedig egy jól időzített atyai pofon csodákra képes. Nem kell, hogy nagy legyen és berepüljön tőle a sarokban. Én inkább a seggére szoktam rácsapni, ha nagyon rossz és szemtelen. De ez is nagyon ritka. Én is elitélem azokat akik a gyereket rendszeresen bántalmazták.
Nekem szótfogadnak, de a páromnak aki engedékeny és nem következetes neki nem. Van, hogy sírva hív fel, ha dolgozom, hogy nem bír a gyerekekkel. Rájottek, hogy az anyjuknál mindent megtehetnek, mert úgy sem lesz következménye.
Igen is hasznos tud lenni egy-egy atyai pofon, nem akkora, amivel kiviszi a ház oldalát nyilván, de van az a pont, mikor már a szép szó nem használ.
1-1 seggrelegyintéstől sem lesz semmi baja.
Nekünk, szülőknek sincsenek kötélből az idegeink.
Te úgy neveled a saját gyerekedet, ahogy akarod, te dolgod, más meg úgy, ahogy ő jónak látja! Semmi közöd hozzá.
Az, hogy semmi közöd hozzá, jól halllottad!! Ne keverjük már össze az atyai pofont vagy egy kézrecsapást a gyerekbántalmazással!
Foglalkozz a saját dolgoddal, ilyen egyszerű.
Vagy felőlem nyugodtan vergődhetsz, attól még továbbra sincs beleszólásod más életébe.
Huuuu de megijedtem, most aztán jól megmondtad.😅
Figyelj én mondok meg jobbat: akkor sincs közöd hozzá! Nyugodj le szépen, vegyél be egy Xanaxot, hátha az segít.
A gyermekbántalmazás ellen kapálózzál és ne más életébe akarj már ismeretlenül belepofázni. Úgy sem tudod Magyarország összes családját ellenőrizni, hogy ki hogyan neveli a gyerekét és halvány fogalmad se lesz róla, hogy melyik gyerek kapott életében 1-1 atyai pofont és melyik nem..
De persze hajrá, hisztizz csak tovább, az én lányom kb 3 éves korában kinőtte ezt a műbalhet, de hát...:)
Olyan világot élünk, hogy nem hogy rácsapni nem lehet a gyerekre, de még kiabálni sem szabad vele.
Engem jól megvert a tanár a suliban mikor rossz voltam és otthon kaptam a következőt, ha ezért panaszkodni mertem.
Nem lettem lelki sérült, szerintem normális tisztelet tudó felnőtt lett belőlem.
Tudom más világot élünk. Meg is van a következménye.......
Aha, ügyvédnek tanulsz és tudod, hogy mi micsoda... Előbb meg még a TV-ben hallottad és ki kellett írnod GYK-ra, hogy tényleg igaz-e. :)
Amúgy ha valóban ügyvédnek tanulnal, tisztában lennél mi a különbség egy pofon és a bántalmazás között. Mert baromira nem ugyanaz a kettő.
Javaslom egyébként, hogy kezeltesd az idegeidet és vegyél kicsit vissza hisztiből, ugyanis ez nem túl jó pont egy ügyvédnél.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!