Nem törvényellenes egy kiskorút megverni, bántalmazni?
Nem, egy pofon nem bántalmazás! Ne röhögtesd már ki magad. Sokszor még az igazi gyermekbántalmazókat sem tudják kézre keríteni. A rendőrségen/bíróságon pedig nem maximum körberöhögnenek, ha azért akarsz valakit rács mögé dugni, mert adott egy jól megérdemelt pofont a gyerekének. 🤷🏽♀️😅
Áruld már el, mégis hogyan kiviteleznéd ezt? Honnan tudnád megállapítani, hogy melyik az a gyerek, aki életében kapott egy pofont és melyik amelyik nem? Ugyan már..
Foglalkozz a saját életeddel, a többiekéhez továbbra sincs közöd, meg ha fejre állsz sem. 😉
Törvényellenes, de sokszor az egyetlen járható út lenne. Volt kétszer bukott, az osztályt terrorizáló évfolyamtársunk, akit a két úszómester kísérete és a tesitanárnő pálcája tudott helyes viselkedésre bírni. Zengett az üvöltéstől a fél iskola, de pár hónapig nyugtunk volt.
Persze akkor is voltak csajok, akik könyörögtek, hogy ne bántsák, mert Siki "olyan jó csávó, nem érdemi meg".
Ma a sittre mennének és velük lenne tele a sajtó. Mi meg köszönjük a nyugodt tanuláshoz való jogot, drága Tanárnő!
Francokat bűncselekmény. Ne röhögtess már! De akkor nosza, jelentsd fel az egész országot, mert a szülők nagy többségenek életében egyszer simán elfordul, hogy úgy kihúzza a gyerek a gyufát, hogy kap egy atyai pofont, mert más már nem használ. Senkinek nincsenek kötélből az idegei.
De csak megjegyzem, a rendőr maximum körberöhög.:)
Családunkban van rendőr és ott is már csattant el pofon, mikor a 14 éves kisasszony olyan kritikán aluli stílust vett fel a szülőkkel, hogy a hajam is égnek állt.
Foglalkozz végre a saját dolgoddal, ne máséval! Te neveld a saját gyereked, ahogy akarod, bár a nyakamat teszem rá, hogy gyereket max tévében, ha láttál és nincs sajátod.
#22 Tudod, az a szomorú hírem van számodra, hogy egy fikarcnyit sem izgat, hogy egy anonim kis senkinek, aki a világon semmit nem tud rólam/rólunk, mi a véleménye. 😊 Pont annyit ér, mint egy darab kaki.
Vannak azok az emberek, mint te is, akik pusztán annyihoz értenek, hogy nulla darab információ és a történet pontos ismerete nélkül ítélkeznek, tipikus fotelharcosok, akiknek monitor mögül nagy a szájuk, a valóságban meg kiderül, hogy még csak gyerekük sincs, azért olyan bazi okosak.
Amúgy ha már sötét vagy, legalább ne reklámozd, egy pofon nem bűncselekmény és csak jelzem, ezzel maximum kiröhögnek az Örsön, de legalább lesz egy jó napjuk. 🤷🏽♀️ Sőt, mondok jobbat, tudok olyan esetről, mikor a gyerek megsértődött mert nem kapott még egy méregdrága telefont és elszökött otthonról 2 napra, hogy "móresre tanítsa" a szülőket. Mikor meglett, az apja lecsűrt neki egy pofont, mert még akkor is flegmázott és nekiallt feljebb. Ezután közölte, hogy akkor ő feljelenti a szülőket, bement a rendőrségre, elmondta a történetet, a rendőr meg azt mondta hogy baromi gyorsan forduljon meg, húzzon haza és kérjen bocsánatot a szülőktől, sőt örüljön hogy nem kapott többet. Ennyit erről. Tudod hol foglalkoznak azzal, hogy néha a gyerek kap egy jogos pofont. Sehol!
A főnökös példádnak meg a világon SEMMI értelme, össze sem hasonlítható a kettő. Tudod azért óriási különbség van egy idegen - a főnököm - és a gyerekem között, akit en hordtam ki, én szültem meg, akit én nevelek a férjemmel együtt és akiért NEKÜNK kell felelősséget vállalnunk és nekünk kell belőle embert faragni. A 19 éves lányom életében egyetlen egyszer kapott egy pofont, de ő maga is vallja a mai napig, hogy baromira megérdemelte és ha ma lennék ugyanabban a szituban, amiért kapta a pofont, ma is ugyanúgy megkapná. És magasról teszek rá, kiszerint helytelen. Nem az ő tiszte megmondani hogyan neveljem a gyerekemet. Ennyi!
Meg lehet nézni azokat a minta szülőket, akik szerint a gyerekre csúnyán sem lehet nézni, sőt körbe kell nyalni a kis valagát, mert jajj szegényke lelki világa.. A többségéből neveletlen, elkényeztetett hülye gyerek lesz. Az összes, kivétel nélkül az összes olyan ismerősöm, aki szerint a gyerekre nem lehet csúnyán nézni, nem lehet büntetni, nem lehet felemelni a hangod, egy neveletlen, pofátlan kamasz lett, akikkel nem bírtak már mit kezdeni, mert túl későn jöttek rá, hogy nevelni is kéne.
Szóval nevelje szépen mindenki a SAJÁT gyerekét!!
Jól van kis hisztizsák, toporzékolj még, nem égetted még le eléggé magadat....😂 Komolyan hálát adok istennek, hogy az én gyerekem dackorszakosan sem volt ekkora rinyagép, mint te.
A helyzet továbbra is az, hogy az ÉN gyerekemért ÉN felelek és ÉN nevelem! Pont. Te meg verd földhöz magad még egy párszor, egészségedre.
Blablablabla. Nem unod még? Ha 10 földhöz vered a segged sem lesz a világon semmi, mondom semmi!! beleszólásod abba, hogy ki hogyan neveli a gyerekét. Értsd már meg. Ki beszélt olyat, hogy a gyerek a tulajdona?? Értő olvasas sem megy? Azt mondtuk hogy mivel mi hordtuk ki és szültük meg, nyilvánvalóan a MI felelősségünk nevelni, terelgetni és irányt mutatni, ennyi. És igen, van amikor elszakad a cérna és más nem téríti észhez, csak egy tasli. Senki nem halt még béke, ellenben sokakat térített már észhez.
De az a hiszti és vernyogás, amit leművelsz itt, még a 2 éves dackorszakosom is megirigyelné. Szedd már össze magad!
Jogi egyetemre meg ilyen embereket fix, hogy nem vesznek fel, annál jobban szortíroznak, semmint hogy a hozzád hasonlóakat beengedjék.
Hol mondtam olyat, hogy a tulajdonom te IQ 0?! Etess mast a kamu ügyvéd dumáddal. Az nem tanulhat jogi pályán, aki 2 mondatot sem képes értelmezni, csak vergődik. Letojom, hogy szerinted nem törvényes, akkor is úgy nevelem, ahogy mi jónak látjuk
Puszi.
#30 Jól van, inkább gyakorold még egy kicsit te is a szövegértést, mert láthatóan nehezen megy.
Senki nem írta, hogy rendben van a gyereket verni, azt írtuk hogy egy atyai pofon még nem a világ!! Ne hasonlítsunk már össze egy darab pofont a rendszeres bántalmazással, ugyanis a kettő között óriási a különbség, aki ezt nem érti, az magára vessen.
Hisztizni meg egyedül a kérdező hisztizik, de iszonyú gáz módon.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!